Axi Card

AXI Finance IFN S.A. a fost înființată în 2015 ca o instituție financiară nebancară și este înregistrată în Registrul General al instituțiilor financiare nebancare cu numărul: RG – PJR – 41 – 110308. Compania este înregistrată ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numărul: 37715.

Sediul social al AXI Finance IFN S.A. se află în România, Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, Hermes Business Campus – Clădirea C, etaj 6, sector 2, București. Domeniul de activitate principal al AXI Finance este furnizarea de servicii de creditare. Compania a început activitatea pe piața din România în anul 2017, oferind cardul de credit sub brandul “AXI Card”.

AXI Card este un produs financiar sub forma unui card de credit, folosit atât ca instrument de plată flexibil, cât și ca un împrumut rapid, emis de către un IFN. Este un produs competitiv, având cea mai bună dobândă de pe piața împrumuturilor online urgente, de doar 0.19% pe zi.

 • O linie de credit de până la 4.000 lei;
 • Dobânda este de 0.19% pe zi;
 • 0% comisioane de administrare sau emitere card;
 • Vârsta minimă 18 ani;
 • Aplicare simplă și rapidă, prin formular online, telefonic sau chat;
 • Timpul de aprobare 1 oră.
Numele companiei
AXI Finance IFN S. A.
Telefon
031 90 33
Email
[email protected]
Adresa
Bd. Primvaverii, Nr. 19-21, etaj 3, Sector 1, Bucuresti
Program de lucru
Luni-Vineri
09:00 - 17:00
Sambata-Duminica
09:00 - 17:00

Ofertele Axi Card

Axi Card
axi card
4,000 Lei
Suma max
24 de luni
Perioada max
86.92%
DAE
0.2% pe zi
Dobanda
7 zile
Timp aprobare
500 Lei
Suma minima
Nu
Comision
Da
Oferta pensionari
Da
Oferta istoric negativ
Da
Oferta primul credit
Acesta este un credit cu cost ridicat. Dacă nu puteți rambursa întreaga datorie, riscați o neplată a plății. Pentru asistență, apelați la consiliere în domeniul bugetului și al datoriilor din municipalitatea dvs. Informațiile de contact sunt disponibile la car.ro

Axi Card

Axi Card este solutia ideala in cazul in care aveti nevoie de un credit de nevoi personale flexibil si rapid, fara conditii de eligibilitate stricte si costuri ascunse. Creditele pe care Axi Card IFN le pune la dispozitia clientilor sunt accesibile si sigure, prezentand dobanzi transparente si competitive, motiv pentru care au ajuns in preferintele clientilor din Romania.

Axi Card – recenzie

Axi Card este cel mai popular card de credit oferit de AXI Finance IFN SA, o institutie financiara nebancara creata in anul 2015 si inregistrata in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare din Romania. Cu peste 30000 de clienti in cele 3 tari europene in care activeaza, IFN-ul doreste sa ofere tuturor sansa de aprobare pentru un credit rapid, indiferent de motivul pentru care apeleaza la un astfel de produs financiar.

Cardul de credit Axi Card poate fi accesat 100% online sau telefonic, in doar cateva minute, fara comisioane de emitere si administrare. Acest imprumut poate fi obtinut chiar si de catre persoanele aflate pe lista Biroului de Credit, fiind o alternativa sigura la creditele bancare clasice.

Axi Card: Caracteristici generale 

Deoarece dorim sa va ajutam in alegerea unui imprumut nebancar potrivit nevoilor dumneavoastra, va prezentam caracteristicile generale ale liniei de credit Axi Card:

Detalii creditDate credit
Suma maxima creditata4000 lei
Dobanda zilnica0,2% pentru clientii noi, dar si pentru clientii deja existenti  
Perioada de rambursarepana la 6 luni
Plata datoriei direct de pe cardDa
Plata in numerarDa, la sucursalele BCR din tara
Puncte de lucru fixeDa
Varsta minima18 ani
Venit minim500 lei

Ce ofera Axi Card?

Axi Card este un instrument financiar nebancar folosit de mii de persoane care au o nevoie urgenta de bani, fie ea pentru o situatie medicala neobisnuita sau pentru plata facturilor si ratelor in momentele in care banii de la salariu sunt insuficienti. Acest card de credit poate fi folosit pentru plati online sau cu POS in Romania sau in strainatate, pentru orice nevoie personala, fara comisioane si alte costuri.

De ce sa alegeti Axi Card? Pentru ca se poate obtine imediat, chiar din confortul propriei locuinte, cu putine acte la aplicare. Plata se face doar din momentul in care incepeti sa folositi cardul, iar acesta nu percepe comisioane si taxe de administrare, emitere sau reemitere. Toate platile efectuate cu Axi Card sunt securizate, iar ca urmare veti primi notificari SMS gratuite oricand faceti o tranzactie cu acest card.

Mai mult, inainte de a accesa un imprumut Axi Card trebuie sa cititi cu atentie termenii si conditiile contractului inainte sa il semnati pentru a va asigura ca veti putea achita costurile creditului la timp, fara a ajunge la supraindatorare.

Ce tipuri de credite ofera Axi Card?

Axi Card este un serviciu financiar de forma unui card de credit contactless Mastercard, cu o limita de credit de 4000 de lei.

Axi Card poate fi folosit in cazul in care doriti unul dintre creditele ce urmeaza:

  • Imprumut IFNAxi Card este un card de credit care poate fi accesat 100% online, cu un minim de acte la contractare;

  • Credit urgentAxi Card poate fi obtinut in doar cateva minute, fara intrebari suplimentare la aplicare;

  • Credite nebancare –  acest card actioneaza ca un imprumut nebancar, nefiind nevoit sa respectati toate conditiile stricte ale unui credit bancar;

  • Credite online – daca doriti un imprumut rapid, fara sa fiti nevoit sa petreceti prea mult timp in institutii fizice;

  • Credite pana la salariu – cardul poate fi folosit si in momentele in care veniturile nu va sunt suficiente pana la urmatorul salariu;

  • Credite pentru nevoi personale – banii de pe cardul Axi Card va stau la dispozitie pentru orice nevoie, fie ea una urgenta sau pur si simplu personala;

  • Credit pentru pensionari – cardul acesta poate fi folosit si de catre cei in varsta, cei cu venituri mici sau pensionati de boala care au nevoie de bani rapid.

Care sunt avantajele unui imprumut Axi Card?

Imprumutul Axi Card este un produs complex, cu multe beneficii pentru persoanele care considera ca au nevoie de un mic ajutor financiar. Astfel, cele mai importante avantaje cu care cardul de credit Axi Card vine sunt:

 • Livrare gratuita si rapida a cardului catre adresa aleasa de dumneavoastra;
 • Nu exista comisioane de retragere a banilor de la orice bancomat din Romania;
 • Aplicarea pentru Axi Card se face 100% online sau prin telefon, intr-un timp foarte scurt;
 • Posibilitatea de a primi notificari gratuite prin SMS pentru fiecare plata sau tranzactie facuta cu cardul Axi Card;
 • Acces permanent 24/7 la contul personal prin intermediul site-ului Axi Card;
 • Dobanda atragatoare, de doar 0,2% pe zi pentru toti clientii sau de 6% pe luna pentru clientii fideli, care isi achita mereu datoriile si ratele la timp, dupa cele stabilite la contractare;
 • Nu trebuie sa platiti taxe sau alte costuri de administrare a contului si nici comisioane de emitere a cardului;
 • Valabilitate de 2 ani din momentul activarii cardului;
 • Cardul de credit este de tipul Mastercard contactless, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat cu usurinta in orice magazin din Romania;
 • Nu exista costuri daca nu folositi cardul Axi Card. Acestea vor incepe doar atunci cand veti incepe sa utilizati cardul pentru orice tip de plati;
 • Posibilitatea de a mari limita de credit dupa 3 luni de la inceperea folosirii cardului Axi Card;
 • Serviciu clienti foarte flexibil, la orice ora din zi si din noapte, prin online chat, telefon, Facebook sau email;
 • Varsta maxima de aplicare la un card de credit Axi Card este de 65 de ani, iar astfel acesta este disponibil si pensionarilor;
 • Acordarea banilor pe card se face in doar cateva ore de la aprobare, deci veti obtine foarte rapid suma de bani dorita.

Cum aplic pentru un imprumut Axi Card?

Etapele pe care trebuie sa le urmati pentru a obtine un card de credit Axi Card sunt foarte simple si clare, iar partea cea mai buna este ca puteti realiza acest proces 100% online.

Cum obtii un imprumut cu Axi Card

Acesta este modul in care puteti obtine un imprumut Axi Card chiar acum:

Pasul 1
Pentru inceput, trebuie sa accesati site-ul Axi Card si sa apasati pe butonul „Aplica acum”.
Pasul 2
Dupa ce am fost redirectionati pe urmatoarea pagina, va trebui sa completam formularul online cu datele personale pentru a aplica la cardul de credit Axi Card. Dupa introducerea datelor personale, vom da click pe „Aplica acum” pentru a trimite cererea.
Pasul 3
In continuare, vom fi contactati de catre creditor si vom fi ghidati in procesul de accesare a cardului si imprumutului.

Ce costuri are imprumutul Axi Card?

Utilizand cardul de credit Axi Card, veti putea beneficia de sume de pana la 4000 de lei, pe o perioada de pana la 3 ani. Tinand cont ca dobanda creditului este de 0,2% pe zi, vom face un calcul demonstrativ pentru suma de 3000 de lei, pe o perioada de 1 luna:

Detalii creditDate credit
Valoarea imprumutului3000 lei
Durata30 zile
Suma totala de rambursat3197 lei
Dobanda Anuala Efectiva (DAE)86,92%
Dobanda totala197 lei

Aceste costuri pot varia in functie de suma de bani pe care o veti cheltui, dar si de timpul de rambursare pe care il alegeti pentru cardul Axi Card.

Care sunt conditiile de acordare a unui imprumut rapid de la Axi Card?

Spre deosebire de conditiile de eligibilitate ale creditelor bancare, conditiile de acordare pe care trebuie sa le indepliniti la aplicarea pentru un card de credit Axi Card sunt mult mai lejere. Acestea sunt conditiile de acordare:

 • Venit stabil – este necesar sa demonstrati ca puteti rambursa imprumutul, dar nu trebuie sa aveti un venit mare pentru a face acest lucru. Venitul lunar minim cerut pentru a accesa un card de credit Axi Card este de 500 de lei si poate proveni si din pensii, ajutoare sociale, dividende si altele;
 • Varsta – pentru a obtine un card Axi Card trebuie ca aplicantul sa fi implinit varsta de 18 ani, dar sa nu fi depasit varsta de 65 de ani;
 • Biroul de Credit – chiar daca va aflati pe lista Biroului de Credit, aveti sanse mari de a otine un card Axi Card, cererea fiind aprobata indiferent de scorul de credit;
 • Locul de resendinta – pentru a putea aplica pentru acest card trebuie sa aveti domiciliul pe teritoriul Romaniei si sa fiti un cetatean roman;

Care sunt documentele necesare pentru acordare a unui credit Axi Card?

Daca doriti sa accesati cardul de credit Axi Card, trebuie sa stiti ca nu va sunt cerute foarte multe documente la aplicare. Veti fi nevoit sa prezentati doar urmatoarele acte:

 • Buletinul (Cartea de Identitate): pentru a va fi verificata varsta, resedinta si cetatenia trebuie sa faceti dovada unui document de identitate valid;
 • Documente referitoare la venituri: prin care se atesta ca aveti un venit lunar de peste 500 de lei si astfel veti putea rambursa imprumutul (de exemplu: adeverinta de salariu, dividende, cupon de pensie, adeverinta de somaj, etc.).

Cum poate fi rambursat imprumutul Axi Card?

Banii pe care ii imprumutati folosind un card de credit Axi Card sunt foarte simplu de returnat, acest proces fiind realizabil chiar si din propria locuinta, printr-o conexiune la internet. Acestea sunt modurile in care veti putea rambursa sumele de bani utilizate:

 • La sucursalele BCR – astfel veti vira sumele de bani datorate direct in contul IBAN aferent cardului Axi Card pentru care ati aplicat;
 • Transfer bancar – direct la sucursalele bancii unde aveti contul deschis catre un cont BCR al Axi Card;
 • La orice bancomat BCR – acest mod de rambursare se realizeaza prin plata datoriei la unul din bancomatele BCR din toata tara;
 • Online, pe site-ul Axi Card – optiune valabila atat pentru cei care au un profil personal pe site, cat si pentru clientii noi.

Atunci cand rabursati un imprumut Axi Card trebuie sa luati in considerare faptul ca unele dintre variantele mentionate mai sus pot dura si pana la 24 de ore pana sunt luate in considerare. Astfel, va recomandam sa va achitati ratele si datoriile inainte de termenul stabilit la contractare, pentru a nu fi intampinat de costuri si taxe suplimentare.

Ce optiuni ai daca nu poti rambursa creditul Axi Card? 

Daca nu puteti rambursa suma de bani imprumutata la timp, veti suferi penalitati din partea institutiei financiare nebancare la care ati apelat. Astfel, dobanda dumneavoastra va creste la 0,5% pe zi pentru fiecare zi de intarziere la plata, acumulata dobanzii deja existente pentru cardul de credit Axi Card pe care il aveti.

Daca nu veti putea plati aceste datorii la datele impuse, ar fi bine sa incercati sa contactati IFN-ul pentru a stabili un mod de plata a acestor sume de bani. Reprezentantii Axi vor face tot ce le sta in putinta pentru a gasi o solutie potrivita bugetului dumneavoastra.

Totusi, IFN-ul isi rezerva dreptul de a va reclama la Biroul de Credit in cazul in care nu va achitati datoriile la timp. Astfel, scorul dumneavoastra de credit va fi afectat si veti fi considerat rau platnic sau restantier. Din acest motiv va recomandam sa incercati sa respectati mereu data pana la care trebuie sa va platiti datoriile, pentru a evita situatiile neplacute si costurile si taxele suplimentare.

Relatii clienti Axi Card

Clientii pot contacta un reprezentant al Axi Finance IFN SA telefonic, de luni pana vineri, intre orele 9 si 17, la numarul de telefon 0319033 pentru informatii referitoare la cardul de credit Axi Card sau pentru sfaturi cu privire la contul de pe site-ul acestora.

Pe langa acest mod de contact, puteti incerca sa ii contactati si la adresa de email [email protected] sau direct la sediul fizic din Bucuresti, de pe Bd. Primaverii, nr. 19-21, Sector 1.

Daca doriti sa contactati IFN-ul pentru mai multe detalii cu privire la serviciile lor, puteti accesa si platforma de chat live de pe site, disponibila 24/7.

Axi Card Pareri 

Clientii care au accesat un card de credit Axi Card au diferite pareri in legatura cu acest produs financiar. Unii au considerat ca serviciul este foarte avantajos si convenabil, in timp ce altii au avut experiente mai neplacute. Acestea sunt doar cateva dintre parerile lor:

axi card pareri
pareri axi card
Chris C

Chris C

De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.

Alte oferte