Credit Prime

Credit Prime ro este o instituție financiară nebancară, ce aparține de Ecofinance IFN S.A., ce oferă credite online urgente, având servicii de creditare performante, accesibile și ușor de utilizat.

ECOFINANCE IFN S.A., cu sediul în Str. Av. Popișteanu, nr. 54A, Clădirea 1, Etaj 2, Unitatea 2, Sector 1, București, este înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/5634/21.04.2017, având cod unic de înregistrare CUI-37423620.

Sunt înregistrați în Registrul General al BNR sub nr. RG-PJR-41-110328/11.10.2017 și în Registrul Special al BNR sub nr. RS-PJR-41-110087/16.02.2018.

Ofera linii de credit între 200 lei și 15.000 lei, pentru o perioadă de 24 de luni. Pentru primul credit, are o dobândă de 0% pe o perioadă de 30 de zile.

Pentru al doilea credit sau după 30 de zile, dobânda este de 0.99% pe zi. Vârsta minimă pentru aplicare este de 20 de ani, iar vârsta maximă este de 70 de ani. Procesul de creditare este 100% online, iar decizia este acordată în 2 minute.

Citeste in randurile de mai jos informatii importante despre CreditPrime oferite de echipa noastră de experți financiari pentru a vă oferi o imagine completa despre produsele și servicii financiare CreditPrime.

Numele companiei
ECOFINANCE IFN SA
Telefon
0316 400 600
Email
[email protected]
Adresa
Str. Av. Popisteanu, nr.54A, Cladirea 1, Etaj 2, Unitatea 2, Sector 1, Bucuresti
Program de lucru
Luni-Vineri
24/7
Sambata-Duminica
24/7

Ofertele Credit Prime

Credit Prime
credit prime
10.000 Lei
Suma max
24 de luni
Perioada max
452,36%
DAE
0.99% pe zi
Dobanda
2 minute
Timp aprobare
1.000 Lei
Suma minima
Nu
Comision
Da
Oferta pensionari
Da
Oferta istoric negativ
Da
Oferta primul credit
Acesta este un credit cu cost ridicat. Dacă nu puteți rambursa întreaga datorie, riscați o neplată a plății. Pentru asistență, apelați la consiliere în domeniul bugetului și al datoriilor din municipalitatea dvs. Informațiile de contact sunt disponibile la car.ro
CreditPrime (0% Dobanda)
credit prime
RON10,000.00
Suma max
30 de zile
Perioada max
0%
DAE
0%
Dobanda
2 minute
Timp aprobare
RON200.00
Suma minima
Nu
Comision
Da
Oferta pensionari
Da
Oferta istoric negativ
Da
Oferta primul credit
Acesta este un credit cu cost ridicat. Dacă nu puteți rambursa întreaga datorie, riscați o neplată a plății. Pentru asistență, apelați la consiliere în domeniul bugetului și al datoriilor din municipalitatea dvs. Informațiile de contact sunt disponibile la car.ro

Credit Prime

Credit Prime va ofera sumele de bani dorite in doar cateva ore, 100% online, fara a fi nevoie sa prezentati multe acte la aplicare. Fiind una dintre cele mai cunoscute institutii financiare nebancare (IFN-uri) din Romania, acest creditor pune la dispozitia clientilor o gama larga de imprumuturi care pot fi adaptate dupa nevoile financiare si personale ale fiecaruia.

Credit Prime – tot ce trebuie sa stii

Credit Prime este o institutie financiara nebancara inscrisa in Registrul Special BNR si operata de compania Ecofinance IFN S.A., infiintata in anul 2017 in Romania si cu o activitate care dateaza din anul 2018. 

Scopul celor de la conducerea Credit Prime este sa ofere o noua abordare a creditarii online in Romania, oferind solutii simple si eficiente celor care au nevoie de ele, dorind sa schimbe astfel parerea consumatorilor despre acest tip de imprumuturi nebancare online.

Credit Prime: Caracteristici generale 

Pentru a va ajuta sa va decideti daca imprumuturile Credit Prime sunt potrivite nevoilor dumneavoastra, va vom prezenta cu exactitate toate detaliile referitoare la produsele acestui creditor:

Detalii creditDate credit
Suma maxima creditata15.000 lei
Dobanda zilnica0% pentru clientii noi
intre 0,5% si 0,99% pentru clientii deja existenti
Perioada de rambursare30 de zile cu 0% dobanda
pana la 24 de luni ca linie de credit
Plata datoriei direct de pe cardDa
Plata in numerarDa, la sucursalele BCR
Puncte de lucru fixeNu
Varsta minima22 ani
Venit minim500 lei

Ce ofera Credit Prime?

Prin Credit Prime orice client poate imprumuta sume de bani cuprinse intre 200 si 15.000 de lei. Creditorul doreste sa construiasca o relatie bazata pe respect si incredere de lunga durata cu clientii. Astfel, imprumuturile lor pot fi accesate pe perioade de rambursare de pana la 24 de luni.

CreditPrime ofera clientilor posibilitatea de a accesa rapid imprumuturi, fara garantii si prea multe formalitati si documente. Creditorul are cateva principii foarte bine delimitate, pe baza carora isi desfasoara intreaga activitate:

  • Respectul fata de client – pentru cei de la Credit Prime comunicarea transparenta si corecta a informatiilor este foarte importanta. Mai mult, ei sunt la dispozitia clientilor la orice ora pentru dialog si suport.

  • Creditare responsabila – creditorul ofera clientilor sansa de a-si evalua starea financiara dupa care le este ales un credit potrivit situatiei acestora.

  • Receptivitate – Credit Prime este mereu deschis pentru dialog si suport.

Mai mult, Credit Prime ofera clientilor si o aplicatie mobila, prin care acestia pot accesa un credit mult mai usor decat in mod obisnuit, banii urmand sa le fie virati direct in contul bancar personal in doar cateva ore de la aprobare.

Ce tipuri de credite ofera Credit Prime?

Credit Prime ofera urmatoarele imprumuturi 100% online celor care au nevoie de bani in mod urgent:

 • Credite online – daca doriti un imprumut rapid, fara sa fiti nevoit sa petreceti mult timp in institutii fizice;
 • Credite nebancare –  credite valabile si pentru cei ce nu pot accesa un credit bancar;
 • Credite fara dobanda – 0% dobanda pentru primele 30 de zile, pentru clientii noi;
 • Credite pentru nevoi personale – imprumuturi rapide pentru momentele in care aveti o nevoie urgenta de bani;
 • Imprumut IFN – credit care poate fi obtinut 100% cu un minim de acte la contractare;

Care sunt avantajele unui imprumut Credit Prime?

Imprumuturile Credit Prime prezinta destule avantaje incat sa atraga multe persoane care doresc sa obtina un imprumut rapid online. Daca vreti sa aplicati pentru un astfel de imprumut si va intereseaza beneficiile pe care Credit Prime le pun la dispozitia clientilor, va invitam sa consultati lista de mai jos:

 • Dobanda de 0% pentru clientii noi care acceseaza pentru prima data un credit nebancar de pana la 15.000 de lei;
 • Perioada de rambursare de 30 de zile pentru creditele cu dobanda 0%;
 • Puteti transforma oricand imprumutul ales intr-o linie de credit cu o durata de 24 de luni;
 • Puteti aplica pentru produse financiare non-stop, la orice ora si de oriunde doriti, datorita serviciului online 24/7;
 • Plata instant pe orice card Visa sau Mastercard, chiar si in zilele de sarbatoare sau weekend;
 • Transparenta si corectitudine, toti termenii si conditiile sunt prezentati la aplicarea pentru un contract, fara taxe ascunse si alte costuri suplimentare;
 • Servicii 100% online, cu semnarea contractului de aplicare de la distanta, prin codul unic de confirmare trimis clientului prin SMS la inregistrare;
 • Credite flexibile si accesibile, imprumuturile Credit Prime fiind disponibile si clientilor cu venituri mai mici, pensionarilor, celor fara contract de munca clasic si chiar si restantierilor, rau-platnicilor si celor cu scor de credit mic;
 • Posibilitatea de a inchide oricand linia de credit sau de a achita minimul de plata, fara intrebari suplimentare;
 • Proceduri simple de accesare pentru toate creditele, cu informatii despre situatia curenta a clientului: soldul, suma ramasa de plata, durata contractului si multe altele;
 • Perioada de rambursare generoasa ce poate ajunge si pana la 24 de luni, dobanda fiind mereu fixa.

Cum aplic pentru un imprumut Credit Prime?

Pentru a va usura procesul de aplicare pentru un imprumut oferit de Credit Prime, va vom prezenta in detaliu acest proces simplu, iar astfel va veti convinge de avantajele alegerii unui astfel de credit nebancar online.

Pasii necesari pentru a accesa un imprumut de la Credit Prime

Urmeaza pasii de mai jos pentru a accesa un imprumut rapid de la Credit Prime.

 

Pasul 1
Pentru inceput, accesam site-ul web Credit Prime si alegem suma dorita pentru creditul la care urmeaza sa aplicam, de exemplu 2200 lei. Dupa aceasta, apasam pe butonul „APLICA ACUM” pentru a incepe completarea formularului de aplicare online.
Pasul 2
In continuare, veti fi nevoit sa completati informatiile de contact pe site-ul unde ati fost redirectionat. Dupa completarea datelor personale, va trebui sa dati click pe „Trimite” pentru a trimite cererea.
Pasul 3
Tot ce va ramane de facut acum este sa asteptati sa fiti contactat de un reprezentant din partea IFN-ului. Dupa aprobarea cererii, va veti primii banii ceruti direct pe cardul bancar personal in doar cateva ore.

Ce costuri are imprumutul Credit Prime?

Pentru primele 30 de zile ale perioadei de rambursare a oricarui imprumut oferit de Credit Prime in valoare de pana la 4000 de lei, dobanda este de 0%, deci veti restitui exact suma de bani pe care ati imprumutat-o.

Daca alegeti un credit pe o durata mai mare de 30 de zile, atunci dobanda va varia in functie de durata creditului si valoarea acestuia. Pentru a va ajuta sa intelegeti cum se calculeaza costurile unui imprumut Credit Prime, vom lua exemplul unui credit de 2200 de lei, pe o perioada de rambursare de 24 de luni:

Detalii creditDate credit
Valoarea imprumutului2200 lei
Durata24 luni
Suma totala de rambursat8284,12 lei
Dobanda Anuala Efectiva (DAE)2228,39%
Dobanda totala6084,12 lei

Care sunt conditiile de accordare a unui imprumut rapide de la Credit Prime?

In general, un imprumut rapid de la Credit Prime nu are multe conditii de acordare, la fel ca majoritatea creditelor IFN din Romania. Cu toate acestea, exista cateva conditii pe care orice aplicant al creditelor Credit Prime trebuie sa le respecte:

 • Varsta aplicantului – desi cele mai multe IFN-uri accepta si clienti cu varsta de 18 ani, pentru a obtine un imprumut Credit Prime trebuie sa aveti implinita varsta minima de 22 de ani;
 • Cetatenie si domiciliu – pentru a putea accesa un credit Credit Prime , trebuie sa fiti un cetatean roman cu domiciliul pe teritoriul Romaniei;
 • Carte de identitate (CI) – este de la sine inteles ca orice aplicant trebuie sa prezinte o carte de identitate valabila in momentul accesarii;
 • Venitul lunar – acesta trebuie sa fie minim 500 de lei si trebuie sa fie un venit constant lunar. Acest venit poate proveni si din chirii, dividende, pensii de handicap, pensii, adeverinte, etc.;
 • Extras de cont – trebuie sa prezentati un extras de cont al contului in care doriti sa va fie virati banii;
 • Istoric de creditare – cu toate ca Credit Prime ofera si imprumuturi pentru restantieri, rau platnici si persoane cu scor de credit mic, de cele mai multe ori este necesar ca istoricul de creditare sa fie cat mai bun posibil, pentru a beneficia de toate avantajele unui astfel de credit;
 • Clientii noi – ca in majoritatea cazurilor, si pentru imprumuturile Credit Prime clientii noi au parte de beneficii precum 0% dobanda pentru primele 30 de zile ale perioadei de rambursare.

Care sunt documentele necesare pentru acordare a unui credit Credit Prime?

Accesarea unui credit Credit Prime nu necesita foarte multe documente in momentul aplicarii. Astfel, de cele mai multe ori, atunci cand aplicati pentru un imprumut Credit Prime de orice fel va vor fi cerute urmatoarele acte:

 • Carte de identitate (CI) – pentru a accesa un credit nebancar online oferit de Credit Prime trebuie sa puteti prezenta un buletin valabil, iar astfel va veti dovedi identitatea;
 • Dovada venitului lunar – o adeverinta sau un cupon de pensie sunt suficiente pentru a putea dovedi ca aveti un venit lunar stabil de peste 500 de lei, astfel garantati ca veti putea rambursa imprumutul ales;
 • Extras de cont – pe langa cele mentionate mai sus, veti avea nevoie si de un extras de cont al contului bancar in care doriti sa va fie virati banii imprumutati.

Cum poate fi rambursat imprumutul Credit Prime?

Rambursarea unui imprumut oferit de catre cei de la Credit Prime este un proces inovator, foarte simplu si comod, prin care va puteti achita datoriile rapid. Acestea sunt variantele dintre care puteti alege atunci cand va decideti asupra modului in care veti restitui imprumutul:

 • Plata online cu cardul, direct din contul bancar personal;
 • Cash, la orice sucursala BCR din Romania;
 • Transfer bancar catre unul dintre conturile Credit Prime, de la orice institutie bancara din Romania;
 • Rambursare automata din cont, daca ati ales sa primiti banii pe cardul bancar personal. Astfel, rata lunara va fi extrasa automat in fiecare luna, daca aceasta este disponibila, si va fi trimisa unuia dintre conturile Credit Prime.

Atunci cand rabursati un imprumut Credit Prime trebuie sa luati in considerare faptul ca unele dintre variantele mentionate mai sus pot dura si pana la 24 de ore pana sunt luate in considerare. Astfel, va recomandam sa va achitati ratele si datoriile inainte de termenul stabilit la contractare, pentru a nu fi intampinat de costuri si taxe suplimentare.

Ce optiuni ai daca nu poti rambursa creditul Credit Prime? 

Pentru cei care nu reusesc sa ramburseze imprumutul la timp, exista anumiti pasi care trebuie urmati cat mai rapid cu putinta. In primul rand, trebuie sa contactati un reprezentant Credit Prime de la serviciul pentru clienti si sa il instiintati cu privire la situatia in care va aflati in momentul respectiv. Daca veniturile lunare nu va permit sa platiti rata lunara la un moment dat, veti fi nevoit sa achitati doar suma minima de plata si nu toata suma integrala. 

Daca, totusi, nu puteti sa platiti creditorului nici aceasta suma minima necesara, veti fi penalizat cu o dobanda pe zi mai mare decat in mod obisnuit. In unele conditii, pot aparea si alte taxe costisitoare pentru clientii care nu reusesc sa plateasca la timp imprumutul accesat.

Relatii clienti Credit Prime

Credit Prime are un serviciu pentru clienti foarte flexibil, fiind disponibil 24/7 clientilor, inclusiv in weekend sau de sarbatori. Puteti consulta lista de intrebari si raspunsuri de pe site-ul web al celor de la Credit Prime sau puteti apela numarul *7788 sau 0316400600 (numar cu tarif normal) pentru a obtine mai multe detalii referitoare la orice serviciu oferit de Credit Prime.

Mai mult, puteti contacta un reprezentant Credit Prime si prin email la [email protected] sau pe retelele sociale precizate pe site-ul web al acestora.

CreditPrime Pareri 

Cateva zeci de mii de clienti au apelat din 2018 si pana in prezent macar la unul dintre serviciile oferite de catre cei de la Credit Prime. Acestia sunt foarte atenti la parerea clientilor si doresc sa imbunatateasca sau rectifice orice problema semnalata de cei ce au aplicat pentru un imprumut Credit Prime

Mai jos puteti observa cateva dintre parerile celor care au colaborat cu Credit Prime pentru un credit online nebancar:

credit prime pareri
pareri credit prime
credit prime
credit prime pareri
Chris C

Chris C

De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.

Alte oferte