CreditFix

CREDIT FIX IFN S.A. este o Instituție Financiară Nebancară înregistrată în Registrul Special al Băncii Naționale a României cu numărul: RS-PJR-41-110084/16.02.2018. Activitatea instituției este reglementată prin Legea nr. 93/2009 și a actelor normative ale B.N.R..

Compania se străduie să promoveze o comunicarea deschisă cu clienții și creditarea responsabilă.

CreditFix acordă credite rapide online fără dobândă la primul credit accesat, precum și alte tipuri de împrumuturi în condiții mai lejere decât băncile.

Ofera dobândă 0% pentru primul credit, în limita a 2.000 lei. Pentru al doilea credit, dobânda este 1.2% pe zi. Creditele pe care le acordă au valori de până la 10.000 lei, iar cerințele minime includ un venit net de cel puțin 500 lei, vârsta minimă de 18 ani și o perioadă maximă de rambursare de 92 zile. Aprobarea creditului se poate face în aceeași zi.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să citesti in randurile de mai jos informatii importante despre CredifFix oferite de echipa noastră de experți financiari.

Program de lucru
Luni-Vineri
08:00 - 20:00
Sambata-Duminica
09.00 - 14.00
Numele companiei
CREDIT FIX I.F.N. S.A.
Telefon
0374.475.000
Email
[email protected]
Adresa
Muntenia Business Center, Splaiul Unirii Nr.16, Et.4, Sector 4, 040035, Bucuresti
Adresa web
https://www.creditfix.ro/

Ofertele CreditFix

CreditFix (0% Dobanda)
10.000 RON
Suma max
12 luni
Perioada max
0%
DAE
0%
Dobanda
15 min.
Timp aprobare
100 RON
Suma minima
Nu
Comision
Da
Oferta pensionari
Da
Oferta istoric negativ
Da
Oferta primul credit
Acesta este un credit cu cost ridicat. Dacă nu puteți rambursa întreaga datorie, riscați o neplată a plății. Pentru asistență, apelați la consiliere în domeniul bugetului și al datoriilor din municipalitatea dvs. Informațiile de contact sunt disponibile la car.ro
CreditFix
10.000 RON
Suma max
12 luni
Perioada max
4.108,31%
DAE
1.2% pe zi
Dobanda
15 min.
Timp aprobare
200 RON
Suma minima
Nu
Comision
Da
Oferta pensionari
Da
Oferta istoric negativ
Da
Oferta primul credit
Acesta este un credit cu cost ridicat. Dacă nu puteți rambursa întreaga datorie, riscați o neplată a plății. Pentru asistență, apelați la consiliere în domeniul bugetului și al datoriilor din municipalitatea dvs. Informațiile de contact sunt disponibile la car.ro

CreditFix

CreditFix va sta mereu la dispozitie in momentele dificile din punct de vedere financiar, oferindu-va credite nebancare avantajoase. Fie ca aveti nevoie rapid de o suma de bani modesta pentru o urgenta, un accident sau o reparatie a automobilului, sau pur si simplu doriti niste bani in plus pana la urmatorul salariu, CreditFix este aici cu o gama larga de imprumuturi. Partea buna este ca aceste credite sunt foarte accesibile si flexibile, iar astfel pot fi accesate si de cei care au un scor de credit mic sau restante.

CreditFix – tot ce trebuie sa stii

CreditFix este o institutie financiara nebancara, specializata in acordarea de imprumuturi rapide, in conditii de eligibilitate mai lejere, cu oferte ce se pliaza pe nevoile clientilor.  Compania este inscrisa in Registrul Special al Bancii Nationale a Romaniei cu numarul: RS-PJR-41-110084/16.02.2018.

IFN-ul incurajeaza comunicarea deschisa cu clientii si creditarea responsabila.

Aplicand si obtinand un imprumut rapid online de la CreditFix, veti putea beneficia rapid de sume de bani cuprinse intre 100 si 10.000 de lei.

Motivul pentru care acest CreditFix a devenit foarte popular in Romania in ultimii ani este corectitudinea si atitudinea fata de clientii lor. Rareori clientii sunt surprinsi de costuri si taxe ascunse, in special pentru ca toate detaliile contractului sunt prezentate clar de la inceputul acestuia.

CreditFix: Caracteristici generale 

Daca nu sunteti sigur ca un imprumut CreditFix vi se potriveste nevoilor financiare personale, va vom prezenta principalele caracteristici ale creditelor acestui IFN:

Detalii creditDate credit
Suma maxima creditata10.000 lei
Dobanda zilnica0% pentru primul credit
1,2% pentru restul creditelor
Perioada de rambursareLinia de credit de pana la 5 ani
Rambursari lunare
Plata datoriei direct de pe cardDa
Plata in numerarNu, doar cu cardul
Puncte de lucru fixeNu
Varsta minima18 ani
Venit minim500 lei

Ce ofera CreditFix?

CreditFix ofera credite nebancare accesibile si flexibile tuturor celor care doresc un imprumut rapid, indiferent de motivul pentru care apeleaza la acesta. Majoritatea clientilor CreditFix au fost placut surprinsi de serviciile acestora, cererile de imprumut ale acestora fiind acceptate cu usurinta, intr-un timp foarte scurt.

Misiunea celor de la CreditFix este sa faca creditele nebancare accesibile pentru toti cei care au nevoie de un astfel de ajutor financiar. Cel mai mare avantaj al CreditFix este posibilitatea de extindere a termenului de rambursare al creditului pana la 12 luni, oferind astfel o siguranta mai mare solicitantilor.

Ce tipuri de credite ofera CreditFix?

 • Credit urgent – pentru cei care nu au timp de pierdut si doresc un credit in cel mai scurt timp posibil;
 • Credite pana la salariu – imprumutul special pentru momentele in care veniturile nu va sunt suficiente pana la urmatorul salariu;
 • Credite pentru nevoi personale – imprumuturi rapide pentru momentele in care aveti o nevoie urgenta de bani;
 • Imprumut IFN – credit care poate fi obtinut 100% online, cu un minim de acte la contractare si fara alte intrebari;
 • Credite online – daca doriti un imprumut rapid, fara sa fiti nevoit sa petreceti mult timp in institutii fizice;
 • Credite nebancare –  credite valabile si pentru cei ce nu pot accesa un credit bancar.

Care sunt avantajele unui imprumut CreditFix?

Imprumuturile CreditFix prezinta multe avantaje, in functie de nevoile fiecarui client. In general, avantajele creditelor sunt:

 • Perioada de rambursare a creditului poate fi prelungita si pana la 12 luni iar linia de credit poate fi accesata pe o perioada de pana la 5 ani.
 • Sumele care pot fi imprumutate sunt de pana la 10.000 de lei.
 • Imprumuturile pot fi accesate chiar si de cei care nu au un salariu, cat timp acestia au un venit lunar care poate fi demonstrat;
 • Rambursarea anticipata este posibila, fara a fi nevoit sa platiti un comision suplimentar;
 • Confirmare rapida a imprumutului, in doar 15 minute, printr-un mesaj;
 • Dobanda zilnica fixa avantajoasa, de doar 1,2% pe zi;
 • Puteti aplica pentru un imprumut rapid 100% online, fara a fi nevoit sa va deplasati in institutii fizice, procesul fiind simplu si rapid;
 • Exista si imprumuturi sub forma de linie de credit, cu diferite optiuni, in functie de nevoile financiare personale;
 • Plata se poate face cu usurinta online sau prin transfer bancar sau depunere la orice cont bancar al IFN-ului;
 • Venit de doar 500 de lei pe luna pentru a fi eligibil pentru un astfel de credit;
 • Credite accesibile si flexibile, conditiile de eligibilitate fiind foarte usor de indeplinit de orice client;
 • Banii imprumutati sunt transferati rapid in contul bancar personal, in doar cateva minute de la aprobarea cererii de imprumut;
 • Optiunea de debitare automata a cardului inregistrat, incepand cu data scadenta a creditului;
 • Nu este necesara prezenta unei garantii sau a unui garant.

Cum aplic pentru un imprumut CreditFix?

Sa aplicati pentru un imprumut CreditFix este un proces foarte simplu, ce poate fi realizat 100% online, in doar cateva minute, cu ajutorul unui device.

 1. Pentru inceput, accesam pagina web a CreditFix. Apoi, selectam suma de bani dorita, de exemplu 1500 de lei pe o perioada de 92 de zile.
 2. Pentru ca suntem un client nou al acestei institutii financiare nebancare care acorda credite, obtinem o dobanda de 0% pentru primul credit.

3. In continuare, apasam pe butonul „Vreau primul credit acum” pentru a incepe completarea formularului online.

credit fix

4. Dupa ce completam datele personale pe aceasta pagina web, dam click pe „Validare adresa de email”.

credit fix

Va trebui sa confirmam adresa de email. De aici, cererea noastra va fi trimisa creditorului si tot ce ramane de facut este sa asteptam sa fim contactati.

Ce costuri are imprumutul CreditFix?

Pentru a va ajuta sa intelegeti care sunt costurile si taxele unui imprumut CreditFix, vom face un calcul demonstrativ pentru un credit de 900 de lei. Pe langa acest calcul, puteti oricand sa accesati un calculator de credite online. Astfel, nu veti avea parte de costuri suplimentare neasteptate in momentul in care aplicati pentru un imprumut.

Detalii creditDate credit
Valoarea imprumutului900 lei
Durata30 de zile
Comision de analiza dosar0
Suma totala de rambursat1224 lei
Dobanda Anuala Efectiva (DAE)4108%
Dobanda totala324 lei

Care sunt conditiile de acordare a unui imprumut rapid de la CreditFix?

Conditiile de acordare pe care le veti intampina la aplicarea pentru un imprumut CreditFix sunt similare cu cele ale altor credite nabancare oferite de IFN-urile din Romania.

Acestea sunt criteriile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a putea obtine un astfel de imprumut:

  • Varsta aplicantului: pentru a putea aplica pentru un imprumut de la CreditFix trebuie sa aveti implinita varsta minima de 18 de ani si sa nu aveti mai mult de 70 de ani;

  • Resedinta: pentru a accesa un credit trebuie sa fiti un cetatean roman, domiciliat in Romania si cu o carte de identitate (CI) romaneasca valabila, cu o copie sau o fotografie dupa aceasta;

   • Venitul lunar: este necesar sa puteti dovedi un venit lunar de minim 500 de lei, iar acesta poate proveni din diverse surse precum chirii, dividende, pensii, ajutoare de handicap, etc.;

   • Cont bancar sau card: trebuie sa prezentati un cont sau un card bancar valabil in care sa va fie virata suma de bani imprumutata;

   • Numar de telefon si adresa de email: acestea sunt necesare pentru a putea fi contactat de catre IFN in momentul accesarii imprumutului;

  Care sunt documentele necesare pentru acordarea unui credit de la CreditFix?

  Pentru a accesa cu usurinta un imprumut trebuie sa prezentati urmatoarele documente in momentul aplicarii:

  • Carte de identitate (CI) – trebuie sa prezentati un buletin valabil pentru a va putea doveti identitatea daca doriti sa obtineti un imprumut;
  • Documente care sa dovedeasca venitul lunar – nu veti fi nevoit sa prezentati mai mult decat o adeverinta de salariu, o adeverinta de handicap sau un cupon de pensie, dar aceste acte trebuie sa dovedeasca un venit de peste 500 de lei;
  • Extras de cont – pe langa cele de mai sus, veti avea nevoie si de un extras de cont al contului bancar in care doriti sa va fie virati banii pe care urmeaza sa ii imprumutati.

  Cum se poate rambursa imprumutul CreditFix?

  Imprumutul CreditFix se poate rambursa usor, prin Debitare automata, daca aveti un card bancar legat la contul dumneavoastra online. La data scadenta, va fi extrasa automat suma de bani imprumutata si dobanzile aferente din cardul personal.

  Atunci cand rabursati un imprumut CreditFix trebuie sa luati in considerare faptul ca unele dintre variantele mentionate mai sus pot dura si pana la 24 de ore pana sunt luate in considerare. Astfel, va recomandam sa va achitati ratele si datoriile inainte de termenul stabilit la contractare, pentru a nu fi intampinat de costuri si taxe suplimentare.

  Ce optiuni ai daca nu poti rambursa creditul CreditFix? 

  In cazul in care intarziati la plata ratelor sau pur si simplu nu puteti rambursa imprumutul la timp, atunci contractul va fi supus penalitatilor. Astfel, dobanda va fi de 1,2% pentru fiecare zi de intarziere a platii, pe langa dobanda deja aferenta creditului ales.

  Cel mai recomandat, insa, este sa rambursati suma imprumutata inainte ca perioada de rambursare sa se finalizeze, pentru a fi sigur ca nu veti intampina astfel de costuri si taxe suplimentare, care va vor afecta in final sanatatea si stabilitatea financiara. Neplata sumelor impuse la contractare va poate afecta scorul de credit, iar IFN-ul va poate reclama la Biroul de Credit pentru restante.

  Concluzii

  CreditFix este un IFN flexibil care si-a adaptat ofertele in functie de nevoile clientilor. Astfel, pot fi imprumutate sume intre 100 si 10.000 lei, bani care ar trebui sa fie suficienti pentru rezolvarea situatiilor neprevazute pe termen scurt, acesta fiind motivul pentru care oamenii apeleaza la credite IFN.

  Ion Soltinschi

  Ion Soltinschi

  De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.

  Alte oferte