Credius

Credius IFN S.A., instituție financiară nebancară specializată în creditări multiple, cu sediul social în Voluntari, Bd Pipera nr. 1/I, clădirea ADMAX Center, etaj 3, birou 6, județul Ilfov, și sediul ales la punctul de lucru din București, sector 1, str. Av. Popisteanu, nr. 54A, Expo Business Park, etaj 1, este înregistrată în Registrul General al BNR sub nr. RG-PJR-42-110277/01.08.2013 și în Registrul Special al BNR sub nr. RG-PJR-42-110086/16.02.2018. De asemenea, are un număr de înregistrare în Registrul Comerțului: J23/1231/2013, cod de înregistrare fiscală: 31534882, capital social subscris și vărsat: 35.896.854 lei, operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP sub nr. 28438.

Credius este o instituție financiară nebancară, ce face parte din grupul NCH – New Century Holdings, din USA. Aceștia activează în România încă din anul 2013 și se numără azi printre cei mai importanți creditori din țara noastră.

Oferta include credite cu valoare cuprinsă între 800 lei și 50.250 lei. Poți aplica pentru un credit rapid online sau în cele peste 50 de birouri din toată țara. Dobânda este variabilă în funcție de suma accesată, iar perioada de creditare se încadrează între 6 luni și 5 ani. Ofera posibilitatea plății ratelor în două moduri: rate egale sau rate descrescătoare. Comisionul de analiză dosar este de 250 lei, iar comisionul de administrare lunară, aplicat la sold, este de 0.25%

Numele companiei
Credius IFN SA
Telefon
319005
Email
[email protected]
Adresa
Voluntari, Bd Pipera nr. 1/I, bl ADMIN D+P+M+4E, et 3+4, intr A, Judet Ilfov
Program de lucru
Luni-Vineri
08:00 - 20:00
Sambata-Duminica
09:00 - 17:30

Ofertele Credius

Credius
credius logo
50.250 Lei
Suma max
60 de luni
Perioada max
552.5%
DAE
variabila
Dobanda
5 minute
Timp aprobare
800 Lei
Suma minima
600 lei
Comision
Da
Oferta pensionari
Da
Oferta istoric negativ
Da
Oferta primul credit
Acesta este un credit cu cost ridicat. Dacă nu puteți rambursa întreaga datorie, riscați o neplată a plății. Pentru asistență, apelați la consiliere în domeniul bugetului și al datoriilor din municipalitatea dvs. Informațiile de contact sunt disponibile la car.ro

Credius

Credius ofera credite rapide online persoanelor care au nevoie de finantare, dar din diverse motive nu pot sau nu vor sa apeleze la banci. Partea buna este ca prin Credius pot fi accesate sume destul de mari de bani – pana la 50.200 lei.

Credius – caracteristici principale

Credius IFN S.A. este o institutie financiara nebancara, ce ofera acces la finantare persoanelor care au nevoie de credit simplu si rapid. Asemenea tuturor institutiilor de profil, aceasta desfasoara activitatea cu titlu profesional sub anumiti parametri impusi de lege. Functionarea ei este reglementata de legea nr. 93/2009, privind institutiile financiare nebancare.

Este unul din jucatorii cei mai renumiti de pe piata, cu birouri raspandite pe tot teritoriul Romaniei. Compania comunica in mediul online prin platforma credius.ro, unde clientii pot analiza cu atentie conditiile in care se realizeaza imprumuturile si pot aplica pentru un credit. 

Detalii creditDate credit
Suma maxima creditata50.200 lei
Dobanda zilnicaintre 40% si 144% pe an
Perioada de rambursareLinia de credit de pana la 5 ani
Rambursari lunare
Plata datoriei direct de pe cardDa
Plata in numerarDa
Puncte de lucru fixeDa
Varsta minima18 ani

Credius – tipuri de imprumuturi

Credius dispune de o gama larga de credite rapide. Creditele pot fi accesate atat online, cat si la unul dintre sediile din toata tara.

Iata care sunt tipurile de imprumuturi Credius:

  • Credite de nevoi personale

  • Credite pentru bunuri

  • Credite pentru IMM

  • Credite in orasul tau – la sediile fizice ale IFN-ului

  • Credit cu buletinul

Credius pune la dispozitia clientilor toate informatiile necesare pentru fiecare tip de credit in parte, precum si un calculator online pentru a estima costurile unui credit rapid, inainte de accesare.

Credius – cum accesez un imprumut?

Accesarea unui credit rapid se poate face in doua feluri: de pe site-ul IFN-ului sau direct un birou fizic.

In continuare vom analiza care sunt pasii pentru accesarea unui imprumut Credius online.

Pasul 1
Acceseaza site-ul credius.ro si apasa pe calculator de rate.
Pasul 2
Alege suma de care ai nevoie si perioada de rambursare si apasa pe „Aplica acum”
Pasul 3
Completeaza datele de contact cu informatiile personale. In scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Credius.

Credius – conditii de acordare

Credius impune ca solicitantul unui credit sa aiba:

 • Varsta implinita de minim 18 ani
 • Sa fie cetatean roman, cu domiciliu in Romania
 • Sa aiba venit stabil din salariu, pensie sau PFA
 • Sa dispuna de o vechime minima de 1 luna la locul de munca (daca nu este pensionar)

Credius. Timpul de aprobare

Credius aproba creditul rapid in doar 60 minute. Daca datele declarate sunt corecte si complete sau daca nu exista erori in sistemul Biroului de Credit sau ANAF, acestia pot respecta cu succes timpul scurt de aprobare.

Credius – exemplu de calcul

Iata un exemplu de calcul credit rapid:

 • Valoare credit: 4.000 lei
 • Perioada creditare: 2 ani
 • DAE: 59.22%
 • Rata lunara: 244,75 lei
 • Total de rambursat: 6.124 lei  

Gradul de indatorare

In momentul in care accesezi un imprumut, este foarte important sa calculezi cat din venitul tau se va duce catre plata ratei la credit – acesta este gradul de indatorare.

De exemplu, daca ai venituri de 2500 lei si accesezi un imprumut in valoare de 5000 de lei, a carui rata este de 1500 lei/luna, gradul de indatorare este 1500/2500*100%=60%.

Recomandat este sa ai un grad maxim de indatorare de 30%. 

Credius – dobanda

Dobanzile practicate de catre Credius sunt influentate semnificativ de suma de bani imprumutata si perioada de timp in care se returneaza.  Pentru toate tipurile de credit, clientul are posibilitatea de a opta pentru un sistem de rate descrescatoare, care ofera o dobanda mai avantajoasa. Acesta presupune ca in primele luni, clientul va achita o suma mai mare de bani, dupa care aceasta se va micsora, ceea ce inseamna ca media ratelor va fi mai mica.

Pentru informatii precise, iti recomandam sa contactezi compania si sa ceri o oferta personalizata, care sa se plieze optim nevoilor tale.

Credius – cum rambursez imprumutul

Nici rambursarea ratelor nu este un element pe care il poti ignora atunci cand te raportezi la un imprumut nebancar. Vestea buna este ca posibilitatile sunt multiple, pentru ca tu sa alegi varianta care ti se potriveste. Astfel, poti rambursa ratele creditului tau in mai multe moduri:

 • Depunerea sumei in numerar, la una dintre bancile partenere: CEC Bank, BCR, Alpha Bank, Libra Internet Bank
 • Plata cu cardul
 • Incasare la Posta Romana
 • Transfer bancar online 
 • Statiile de plata SelfPay
 • Depunerea in anumite puncte de incasare Qiwi

Credius – dobanda penalizatoare

Nu este un secret ca firmele care ofera imprumuturi rapide sunt aplica penalitati pentru intarzierea platilor.  Pentru client, acest aspect poate contribui la cresterea costului total al creditului, deci este o situatie de evitat. 

Credius – date de contact

Credius incurajeaza comunicarea deschisa.

Pe langa cele 50 de sedii pe care le au in toata tara, acestia pun la dispozitia clientilor si numarul de telefon +40 312 293 000 si adresa de mail [email protected]

 • Program Credius – sediile fizice au program de functionare cu publicul, insa poti folosi numarul de telefon sau adresa de mail pentru a lua legatura cu acestia.

Credius – Sfaturi si recomandari

Iti recomandam sa accesezi un credit rapid doar atunci cand este absolut necesar! 

 • Daca accesezi un imprumut rapid fara acte, este responsabilitatea ta sa il gestionezi responsabil, pentru a evita penalizarile;
 • Imprumuturile rapide sunt utile pentru situatiile de criza sau nevoi medicale urgente, nu pentru achizitionarea din impuls a unor bunuri;
 • Parcurge contractul cu atentie inainte de a-l semna;
 • Plateste ratele la timp si, daca situatia iti permite, ramburseaza anticipat imprumutul.

Concluzii

Credius este o institutie financiara care propune oferte flexibile de creditare pentru toate nevoile. Lucrurile care diferentiaza Credius de alte IFN-uri este suma maxima de bani care poate fi accesata – pana la 50.200 lei. Pe langa asta, imprumutul poate fi accesat pentru o perioada de pana la 5 ani.

Chris C

Chris C

De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.

Alte oferte