Hora Credit

Hora Credit IFN S.A („Hora”), o instituție financiară nebancară cu sediul în Splaiul Unirii, nr. 16, Clădirea Muntenia, Camerele cu nr. 412, 413, 413 A, 512, 513, 513A, 501, etajele 4 și 5, Sectorul 4, București. Sunt înregistrați în Registrul General al Instituțiilor Financiare Nebancare sub nr. RG-PJR-41-110313/09.09.2016.

Deși sunt relativ noi pe piață, se străduiesc să ofere clienților lor oferte competitive.

Ofera posibilitatea de a obține un credit online rapid cuprins între 100 și 3000 lei. Pentru cei care accesează pentru prima dată un astfel de împrumut, au si o ofertă: credit rapid cu dobândă 0, de până în 3000 lei.

Clienții vechi vor beneficia de dobânzi care pot părea mari, de 2% pe zi, în funcție de evaluarea riscului și de condițiile contractuale.

În plus, prin intermediul Hora Credit IFN S.A., puteți accesa și credite de nevoi personale cu sume cuprinse între 3000 și 10.000 lei, cu dobânzi variabile.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să citesti in randurile de mai jos informatii importante despre Provident oferite de echipa noastră de experți financiari.

Program de lucru
Luni-Vineri
09:00 - 20:00
Sambata-Duminica
09:00 - 17:30
Numele companiei
Hora Credit IFN S.A.
Telefon
00 40 318 18 18 18
Email
[email protected]
Adresa
Splaiul Unirii, nr. 16, Cladirea Muntenia, Etaj 2, Sectorul 4, Bucuresti
Adresa web
https://horacredit.ro/

Ofertele Hora Credit

Hora Credit (0% Dobanda)
3.000 RON
Suma max
7 zile
Perioada max
0%
DAE
0%
Dobanda
15 min.
Timp aprobare
100 RON
Suma minima
Nu
Comision
Da
Oferta pensionari
Da
Oferta istoric negativ
Da
Oferta primul credit
Acesta este un credit cu cost ridicat. Dacă nu puteți rambursa întreaga datorie, riscați o neplată a plății. Pentru asistență, apelați la consiliere în domeniul bugetului și al datoriilor din municipalitatea dvs. Informațiile de contact sunt disponibile la car.ro
Hora Credit
10.000 RON
Suma max
12 luni
Perioada max
3.0341,10%
DAE
2% pe zi
Dobanda
15 min.
Timp aprobare
100 RON
Suma minima
Nu
Comision
Da
Oferta pensionari
Da
Oferta istoric negativ
Da
Oferta primul credit
Acesta este un credit cu cost ridicat. Dacă nu puteți rambursa întreaga datorie, riscați o neplată a plății. Pentru asistență, apelați la consiliere în domeniul bugetului și al datoriilor din municipalitatea dvs. Informațiile de contact sunt disponibile la car.ro

Hora Credit

Hora Credit va poate fi de foarte mare folos daca sunteti in cautarea unui credit nebancar online si rapid.

Fie ca doriti o rata lunara mai mica la creditul ales, un credit de o valoare mai mare sau o perioada de rambursare mai indelungata, puteti alege un imprumut care sa va satisfaca toate nevoile financiare astfel incat sa va puteti mentine sanatatea financiara.

Hora Credit – tot ce trebuie sa stii

Hora Credit este o institutie financiara nebancara cu sediul in Bucuresti si inscrisa in Registrul Special BNR in anul 2016, cu o activitate ce se supune prevederilor in vigoare ale legislatiei romane, in conformitate cu Legea nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare.

Cei de la Hora Credit pun la dispozitia clientilor microcredite, credite online si alte tipuri de servicii financiare cu valori cuprinse intre 100 si 10000 de lei, avand si alte oferte pentru cei ce apeleaza la imprumuturile acestei institutii.

Hora Credit: Caracteristici generale 

Mai jos puteti observa principalele informatii si caracteristici care va sunt de mare interes in cazul in care sunteti in cautarea unui imprumut nebancar rapid si nu stiti daca Hora Credit se potriveste nevoilor dumneavoastra:

Detalii creditDate credit
Suma maxima creditata10000 lei
Dobanda zilnica0% pentru clientii noi, pentru credite de pana la 3000 lei0,08% la al doilea credit pentru clientii noi si 1% pentru cei existenti
Perioada de rambursare30 de zile cu 0% dobandapana la 6 de luni ca linie de credit
Plata datoriei direct de pe cardDa
Plata in numerarDa
Puncte de lucru fixeDa
Varsta minima19 ani
Venit minim500 lei

Ce ofera Hora Credit?

Hora Credit ofera o gama larga de imprumuturi prin care clientii pot obtine sume de bani mai modeste decat in cazul bancilor, intre 100 si 10000 de lei. In plus, exista si credite cu o dobanda de 0% pentru clientii noi, pentru creditele care nu depasesc suma de 3000 de lei. Desi perioada maxima in care puteti rambursa un credit este de 6 luni, exista si posibilitatea prelungirii contractului initial cu pana la 364 de zile.

Cei de la Hora Credit isi sfatuiesc clientii sa nu foloseasca imprumuturile si serviciile oferite in mod nejustificat. Astfel, nu trebuie sa folositi un imprumut Hora Credit daca:

 • aveti o situatie financiara dificila, care nu va permite sa rambursati la timp creditul ales;
 • aveti deja un alt credit pe care nu il puteti restitui;
 • nu aveti un venit lunar stabil de minim 500 de lei cu ajutorul caruia va puteti achita ratele lunare la data stabilita prin contract;
 • doriti sa folositi acest credit pentru cheltuieli iresponsabile sau care nu sunt urgente.

Mai mult, inainte de a accesa un imprumut Hora Credit trebuie sa cititi cu atentie termenii si conditiile contractului inainte sa il semnati si sa va asigurati ca veti putea achita costurile creditului la timp.

Ce tipuri de credite ofera Hora Credit?

Daca doriti un imprumut Hora Credit, trebuie sa stiti ca aveti o gama larga de credite si servicii din care puteti alege, pe baza nevoilor dumneavoastra:

 • Credit urgent – atunci cand nu aveti timp de pierdut si aveti nevoie de bani in cel mai scurt timp posibil;
 • Credite nebancare –  credite puse la dispozitia celor ce nu doresc un credit bancar, dar au o nevoie rapida de bani;
 • Imprumut IFN – credit care poate fi obtinut 100% online cu un minim de acte la contractare si fara intebari suplimentare la aplicare;
 • Credite pentru nevoi personale – imprumuturi rapide pentru orice nevoie, fie ea una medicala sau personala;
 • Credite fara dobanda – 0% dobanda pentru primele 30 de zile, pentru clientii noi;
 • Credite online – daca doriti un imprumut rapid, fara sa fiti nevoit sa petreceti prea mult timp in institutii fizice;

Care sunt avantajele unui imprumut Hora Credit?

Imprumuturile Hora Credit prezinta multe avantaje care pot starni curiozitatea potentialilor clienti. Daca sunteti in cautarea unui credit online rapid si nu stiti daca Hora Credit se potriveste nevoilor dumneavoastra, va invitam sa aflati care sunt avantajele unui astfel de imprumut:

 • Program de lucru intre orele 9 – 18 de luni pana vineri. Solicitarile din timpul weekend-ului sau sarbatorilor legale vor fi procesate in ziua lucratoare urmatoare;
 • Gama larga de moduri in care puteti restitui banii imprumutati. Fie ca alegeti metoda de pe card, prin virament bancar, depunere la banca, din contul Hora Credit sau prin statiile SelfPay, rambursatul banilor e foarte simplu si convenabil;
 • Societatea nu percepe taxe sau comisioane, ceea ce inseamna ca puteti obtine un credit Hora Credit intr-un timp foarte scurt, procesul fiind foarte rapid;
 • Imprumuturile Hora Credit se acorda fara ipoteca sau garantii;
 • Primul credit accesat de clienti noi ai Hora Credit are dobanda de 0% daca suma acestuia nu depaseste 3000 de lei. Mai mult, acest imprumut are o perioada de rambursare de nu mai mult de 30 de zile de la acordare;
 • Posibilitatea de a prelungi creditul ales cu pana la 30 de zile in caz ca nu puteti efectua plata necesara la timpul stabilit in contract;
 • Posibilitatea de a accesa un imprumut 100% online, in concordanta cu standardele europene. Astfel, toate platile si tranzactiile se pot desfasura direct in mediu online sau telefonic;
 • Fara comisioane si taxe, iar tot ceea ce trebuie sa platiti este dobanda aferenta creditului ales;
 • Nu veti intampina comisioane de plata anticipata, creditul putand fi achitat chiar si inainte de termenul stabilit;

Cum aplic pentru un imprumut Hora Credit?

Pentru a va ajuta sa aplicati pentru un imprumut Hora Credit, va vom prezenta in detaliu cat de usor si rapid este acest proces.

Toti pasii pe care trebuie sa-i faceti pentru accesarea unui credit pot fi realizati 100% online, chiar din confortul propriei locuinte.
How to description
Pasul 1
In primul rand, veti accesa site-ul web al Hora Credit. Acesta poate fi gasit cu usurinta printr-o simpla cautare pe internet. Vom lua ca exemplu demonstrativ un credit cu suma de 2000 de lei.
Pasul 2
Dupa ce alegem suma de bani pe care dorim sa o imprumutam, vom da click pe butonul „Aplica acum” pentru a incepe procesul de aplicare online.
Pasul 3
Observam ca am fost redirectionati spre o alta pagina unde trebuie sa introducem numele si numarul de telefon pentru a ne inregistra. Dupa aceasta, vom primi pe telefonul mobil un mesaj cu un cod de confirmare, care trebuie introdus pe aceasta pagina web.
Pasul 4
In continuare, vom fi redirectionati spre procesul de aplicare propriu-zis, unde vom introduce toate datele personale si, prin urmare, vom fi contactati ulterior de catre creditor. Banii imprumutati va vor fi virati direct in contul bancar personal in doar cateva ore de la aprobare.

Ce costuri are imprumutul Hora Credit?

Pentru primele 30 de zile ale perioadei de rambursare a oricarui imprumut oferit de Hora Credit in valoare de pana la 3000 de lei, dobanda este de 0%, deci veti restitui exact suma de bani pe care ati imprumutat-o, fara alte costuri si taxe suplimentare.

Daca alegeti, insa, un credit cu o valoare mai mare sau un credit care se intinde pe o perioada mai indelungata de timp, veti fi intampinat de o dobanda de 0,08% pe zi pentru credite de pana la 10000 de lei. Pentru a va ajuta sa intelegeti cu adevarat costurile unui astfel de credit nebancar, vom face un calcul demonstrativ pentru un credit in valoare de 1000 de lei:

Detalii creditDate credit
Valoarea imprumutului1000 lei
Durata30 zile
Suma totala de rambursat1600 lei
Dobanda Anuala Efectiva (DAE)30341,1%
Dobanda totala600 lei

Care sunt conditiile de acordare a unui imprumut rapid de la Hora Credit?

La fel ca si in cazul celorlalte tipuri de imprumuturi nebancare oferite de IFN-urile din Romania, creditele Hora Credit nu au conditii de acordare la fel de stricte precum creditele bancare.

 • Venit stabil – este necesar sa demonstrati ca puteti rambursa imprumutul, dar nu trebuie sa aveti un venit mare pentru a face acest lucru. Venitul lunar minim cerut pentru a accesa un credit Hora Credit este de 500 de lei si poate proveni si din pensii, ajutoare sociale, dividende si altele.
 • Varsta – pentru creditele acestui IFN trebuie ca aplicantul sa fi implinit varsta de 19 ani;
 • Cont bancar personal – pentru a putea primi suma de bani pe care doriti sa o imprumutati, trebuie sa aveti un cont bancar personal in care sa va fie virati banii;
 • Locul de resendinta – pentru a putea aplica trebuie sa aveti domiciliul pe teritoriul Romaniei si sa fiti cetatean roman;
 • Biroul de Credit – desi nu este o problema daca va aflati pe lista Biroului de Credit, acest fapt va poate influenta suma primita la imprumut sau perioada de rambursare pentru un astfel de credit;
 • Clientii noi –  daca sunteti un client noi Hora Credit veti beneficia de o dobanda de 0% pentru primul credit cu o valoare de pana la 3000 de lei si cu o perioada de rambursare de pana la 30 de zile.

Care sunt documentele necesare pentru acordare a unui credit Hora Credit?

Daca doriti sa accesati un imprumut Hora Credit, trebuie sa stiti ca nu va sunt cerute foarte multe documente la aplicare. Veti avea nevoie doar de urmatoarele acte:

 • Extras de cont: pentru ca IFN-ul sa afle mai multe despre obiceiurile financiare si scorul de credit al dumneavoastra;
 • Buletinul (Cartea de Identitate): pentru a va fi verificata varsta, resedinta si cetatenia;
 • Documente referitoare la venituri: prin care se atesta ca aveti un venit lunar de peste 500 de lei si astfel veti putea rambursa imprumutul (de exemplu: adeverinta de salariu, dividende, cupon de pensie, adeverinta de somaj, etc.).

Cum se poate rambursa imprumutul Hora Credit?

Exista mai multe moduri prin care puteti rambursa un imprumut Hora Credit, iar dumneavoastra puteti alege unul dintre acestea in functie de nevoile personale si financiare:

 • Prin ZebraPay – astfel puteti plati facturile la unul dintre terminalele care sunt amplasate in toate orasele mari din Romania;
 • Transfer bancar – direct la sucursalele bancii unde aveti contul deschis catre un cont Hora Credit sau prin internet banking, direct din contul personal;
 • Online cu cardul bancar – pe site-ul Hora Credit, direct de pe cardul personal. Sunt acceptate plati cu Mastercard, Visa sau Maestro.

Atunci cand rabursati un imprumut Hora Credit trebuie sa luati in considerare faptul ca unele dintre variantele mentionate mai sus pot dura si pana la 24 de ore pana sunt luate in considerare. Astfel, va recomandam sa va achitati ratele si datoriile inainte de termenul stabilit la contractare, pentru a nu fi intampinat de costuri si taxe suplimentare.

Ce optiuni ai daca nu poti rambursa creditul Hora Credit? 

Daca nu puteti rambursa imprumutul ales la timp, cei de la Hora Credit pun la dispozitia clientilor servicul de rambursare anticipata, prin extinderea perioadei contractuale, cu exceptia imprumutului pe 6 luni, astfel:

 • Daca aveti un imprumut pe o perioada de 1-30 zile, puteti extinde perioada cu o perioada egala cu perioada initiala a imprumutului;
 • Daca imprumutul este stabilit pe o perioada de 70 de zile cu plata in mai mule rate, veti putea prelungi perioada initiala cu 14 zile.

Trebuie totusi sa stiti ca un imprumut nu poate fi extins cu mai mult de 364 de zile decat daca acest lucru este mentionat in contract.

Mai mult, cei care nu vor reusi sa achite ratele lunare la timp, vor fi intampinati cu dobanzi penalizatoare de 1% pe zi in fiecare zi de intarziere a achitarii pentru creditele cu plata in mai multe rate si pentru imprumuturile de 6 luni sau de 2% pe zi pentru imprumuturile cu plata intr-o singura rata.

Relatii clienti Hora Credit

Clientii pot contacta un reprezentant al Hora Credit telefonic, de luni pana vineri, intre orele 9 si 20, si in weekend, intre orele 9 si 17:30, la numarul de telefon 0318181818 pentru informatii generale si la numarul 0318101072 pentru contractele in derulare.

Cei de la Hora Credit pot fi contactati si prin email la adresa [email protected] sau direct la sediul fizic la adresa Hora Credit IFN din Sectorul 4, Bucuresti.

Hora Credit Pareri 

Clientii care au apelat la serviciile Hora Credit au pareri diferite despre modul de operare al acestui IFN. Daca unii dintre ei au avut o experienta placuta cu imprumuturile Hora Credit, altii au fost complet dezamagiti de serviciile acestora.

hora credit pareri
Ion Soltinschi

Ion Soltinschi

De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.

Alte oferte