Hora Credit (0% Dobanda)

Hora Credit este instituția care oferă clienților noi diverse beneficii la primul împrumut:

  • Dobânda 0% pentru primul credit pe o perioada de 7 zile.
  • Aprobarea împrumutului se face în 15 minute din momentul aplicării.
  • Poți accesa rapid între 100 si 3000 lei.
  • Nu exista nici un cost sau comision suplimentar.
  • Oferta de împrumut este disponibilă chiar și persoanelor care figurează ca rău platnici sau pensionarilor.

Prin urmare împrumutul de la Hora Credit este o soluție flexibilă și accesibilă mai ales persoanelor care au nevoie de bani rapid și pe termen scurt.

4.7/5

Hora Credit (0% Dobanda)

100 RON
Suma min.
3.000 RON
Suma max.
0%
Dobanda
15 min.
Timp aprobare
7 zile
Perioada max.
Da
Primul credit
Aplica online
Exemplu de calcul:

Pentru un împrumut în valoare de 1.000 Lei, valoarea dobânzii este de 0,001 Lei pe zi; DAE (dobânda anuală efectivă) – 0,0365% calculată pentru 30 de zile.

Hora Credit (0% dobanda) este un credit care poate fi accesat de catre clientii noi ai IFN-ului Hora Credit cu dobanda de 0% pentru primele 7 zile. Suma care poate fi accesata este cuprinsa intre 100 si 10.000 lei.

Hora Credit (0% dobanda) – tot ce trebuie sa stii

Hora Credit este o institutie financiara nebancara cu sediul in Bucuresti si inscrisa in Registrul Special BNR in anul 2016, cu o activitate ce se supune prevederilor in vigoare ale legislatiei romane, in conformitate cu Legea nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare.

Cei de la Hora Credit pun la dispozitia clientilor microcredite, credite online rapide si alte tipuri de servicii financiare cu valori cuprinse intre 100 si 10000 de lei, avand si alte oferte pentru cei ce apeleaza la imprumuturile acestei institutii.

Hora Credit (0% dobanda): Caracteristici generale 

Mai jos puteti observa principalele informatii si caracteristici care va sunt de mare interes in cazul in care sunteti in cautarea unui imprumut nebancar rapid si nu stiti daca Hora Credit (0% dobanda) se potriveste nevoilor dumneavoastra:

Detalii creditDate credit
Suma maxima creditata10000 lei
Dobanda zilnica0% pentru clientii noi0% primele 7 zile
Perioada de rambursare7 de zile cu 0% dobandapana la 6 de luni ca linie de credit
Plata datoriei direct de pe cardDa
Plata in numerarDa
Puncte de lucru fixeDa
Varsta minima19 ani
Venit minim500 lei

Care sunt conditiile de acordare a unui imprumut rapid de la Hora Credit (0% dobanda)?

Creditul cu 0% dobanda de la Hora Credit nu are conditii de acordare la fel de stricte precum creditele bancare.

  • Venit stabil – este necesar sa demonstrati ca puteti rambursa imprumutul, dar nu trebuie sa aveti un venit mare pentru a face acest lucru. Venitul lunar minim cerut pentru a accesa un credit Hora Credit este de 500 de lei si poate proveni si din pensii, ajutoare sociale, dividende si altele.
  • Varsta – pentru creditele acestui IFN trebuie ca aplicantul sa fi implinit varsta de 19 ani;
  • Cont bancar personal – pentru a putea primi suma de bani pe care doriti sa o imprumutati, trebuie sa aveti un cont bancar personal in care sa va fie virati banii;
  • Locul de resendinta – pentru a putea aplica trebuie sa aveti domiciliul pe teritoriul Romaniei si sa fiti cetatean roman;
  • Biroul de Credit – desi nu este o problema daca va aflati pe lista Biroului de Credit, acest fapt va poate influenta suma primita la imprumut sau perioada de rambursare pentru un astfel de credit;

Ce se intampla daca trec cele 7 zile?

Dupa cum am mentionat mai sus, Hora Credit ofera primul imprumut cu 0% dobanda pentru primele 7 zile. Daca creditul va fi restituit in acest interval, practic vei intoarce doar suma imprumutata, fara nimic in plus.

In schimb, incepand cu ziua a 8-a, daca nu a fost rambursat integral imprumutul, Hora Credit va percepe dobanda ca pentru un imprumut obsnuit. Aceasta poate fi de 0,08%, 1% sau chiar 2%, in functie de conditiile specificate in contractul de creditare. Recomandat este profiti pana la capat de oferta si sa rambursezi imprumutul in cele 7 zile pentru a evita taxarea suplimentara.

Hora Credit (0% dobanda) – concluzii

In cuncluzie, imprumutul de la Hora Credit (0% dobanda) poate fi de mare ajutor atunci cand ai nevoie urgenta de bani pana la urmatorul salariu, de exemplu. Astfel, daca restitui integral imprumutul in primele 7 zile, nu vei plati nimic in plus. Cu toate acestea, daca nu poti sa rambursezi in primele 7 zile, poti prelungi perioada de rambursare.

Ion Soltinschi
Ion Soltinschi Ultima actualizare: 18 Jul 2024
Aplica acum

Alte oferte

Mai Mai Credit 0% Dobanda

Citeste recenzie

Mai Mai Credit – Linie de Credit

Citeste recenzie

Mai Mai Credit – imprumut de nevoi personale

Citeste recenzie

Ocean Credit – Coral

Citeste recenzie