Credit7

Aventus Group IFN SA (Credit7) este o organizație de creditare nebancară, cu sediul în mun. București, Șoseaua Virtuții nr. 19D, etaj 7, sectorul 6, cod poștal 060782, înregistrată cu cod unic de înregistrare fiscală CUI – 44228281.

Fac parte din grupul financiar nonbancar internațional Aventus Group, prezent în 14 țări, printre care Polonia, Kazahstan, Vietnam și Ucraina. Scopul lor este acela de a face creditele pe termen scurt ușor de accesat pentru clienții, de aceea poti obține banii repede urmând câțiva pași simpli.

Poți accesa rapid, direct pe card, sume între 200 și 3.000 RON. Cu dobândă 0% pentru clienții noi și 1,29% pentru clienții existenți. Beneficiezi de suport nonstop. Vârsta minimă pentru aplicare este de 20 de ani și vârsta maximă este de 80 de ani. Procesul de creditare este 100% online.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să citesti in randurile de mai jos informatii importante despre Credit7 oferite de echipa noastră de experți financiari.

Program de lucru
Luni-Vineri
09:00 - 20:00
Sambata-Duminica
10:00 - 14:00
Numele companiei
Aventus Group IFN SA.
Telefon
310057777
Email
[email protected]
Adresa
mun. Bucuresti, Şoseaua Virtutii nr. 19D,etaj 7, sectorul 6, 060782
Adresa web
https://credit7.ro/

Ofertele Credit7

Credit 7 – Oferta pentru clienti existenti
3.000 RON
Suma max
30 zile
Perioada max
5252.99%
DAE
1.29% pe zi
Dobanda
2 ore
Timp aprobare
200 RON
Suma minima
Nu
Comision
Da
Oferta pensionari
Da
Oferta istoric negativ
Da
Oferta primul credit
Acesta este un credit cu cost ridicat. Dacă nu puteți rambursa întreaga datorie, riscați o neplată a plății. Pentru asistență, apelați la consiliere în domeniul bugetului și al datoriilor din municipalitatea dvs. Informațiile de contact sunt disponibile la car.ro
Credit7.ro (0% Dobanda)
3.000 RON
Suma max
15 zile
Perioada max
0%
DAE
0%
Dobanda
2 ore
Timp aprobare
200 RON
Suma minima
Nu
Comision
Da
Oferta pensionari
Da
Oferta istoric negativ
Da
Oferta primul credit
Acesta este un credit cu cost ridicat. Dacă nu puteți rambursa întreaga datorie, riscați o neplată a plății. Pentru asistență, apelați la consiliere în domeniul bugetului și al datoriilor din municipalitatea dvs. Informațiile de contact sunt disponibile la car.ro

Credit7

Credit7 poate fi de mare ajutor atunci cand doriti sa acesati un credit rapid, fara multe acte, pentru a acoperi niste cheltuieli neprevazute sau planificate.

Astfel, cu Credit7 poti accesa intre 200 si 3000 lei pe o perioada de pana la 30 de zile, 100% online, iar banii sa fie virati direct pe card in cateva ore.

Credit7 – tot ce trebuie sa stii

Credit7 este o institutie financiara nebancara parte din organizatia Aventus Group IFN SA, o organizatie de creditare nebancara, ce ofera credite online in Romania. Grupul financiar nonbancar este prezent in 14 tari, printre care Polonia, Kazahstan, Moldova si Ucraina.

Cu Credit7 poti accesa intre 200 si 3000 lei, direct pe card, in doar cateva ore. Dobanda este 0% pentru clientii noi si 1,29%/zi pentru clientii existenti. Pentru a accesa creditul, trebuie sa ai intre 20 si maxim 80 de ani.

Detalii creditDate credit
Suma maxima3000 RON
Dobanda zilnica0% pentru clientii noi. 1,29% pentru clientii deja existenti
Perioada de rambursare30 de zile
Plata datoriei direct de pe cardDa
Plata in numerarDa, la sucursalele BCR
Puncte de lucru fixeNu
VarstaIntre 20 si 80 de ani

Credit7 – cum accesez imprumutul

Credit7, la fel ca multe alte IFN-uri, ofera posibilitatea clientilor de a accesa un credit 100% online, fara nici un drum fizic.

Metoda de accesare a imprumutului de la Credit7 este foarte simpla

Urmeaza pasii de mai jos si acceseaza creditul.

Pasul 1
Acceseaza pagina Credit7 si foloseste calculatorul virtual pentru a selecta suma si perioada de imprumut. Da click pe “Solicita credit”
Pasul 2
Vei fi directionat catre pagina unde va trebuie sa completezi un formular cu datele personale.
Pasul 3
Cererea de imprumut este analizata iar raspunsul este transmis in cateva minute prin sms (pot face exceptie zilele de weekend, cand durata este un pic mai mare). Vei fi apoi contactat de un reprezentat Credit7 pentru mai multe detalii. Semneaza contractul de credit direct pe site. Primesti banii, fie direct pe card, fie cash la sucursalele BCR.

Ce tipuri de imprumuturi ofera Credit7?

Imprumuturile de la Credit7 pot fi solicitate pentru mai multe nevoi, in functie de obiectivul fiecarui client. Astfel, poti accesa un imprumut daca esti interesat de:

 • Credite in 2 minute – cel mai rapid mod de a obtine o suma modesta de bani, cererea de aplicare fiind analizata si aprobata rapid, fara intrebari suplimentare;
 • Credite online – daca doriti un imprumut rapid, fara sa fiti nevoit sa petreceti prea mult timp in institutii fizice;
 • Credite online de nevoi personale – imprumuturi rapide pentru orice nevoie, fie ea una medicala, casnica sau personala;
 • Credite rapide in numerar – atunci cand nu aveti timp de pierdut si aveti nevoie de bani in cel mai scurt timp posibil;
 • Credite nebancare –  credite puse la dispozitia celor ce nu doresc un credit bancar, dar au o nevoie rapida de bani;
 • Imprumut IFN – credit care poate fi obtinut 100% online cu un minim de acte la contractare si fara intebari suplimentare la aplicare;

Credit7 – exemplu de calcul

Iata cateva exemple de calcul pentru imprumutul de la Credit7.

 • Primul imprumut la Credit7 (ca si client nou), pe o perioada de 15 zile, are 0% dobanda, adica pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totala de rambursat este de 500 LEI daca este rambursat pana la scadenta!
 • Primul imprumut la Credit7 (ca si client nou), pe o perioada de 30 de zile, este acordat cu un discount de 50%, adica pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 96,75 LEI, iar suma totala de rambursat este de 596,75 LEI daca este rambursat pana la scadenta!
 • Exemplu conditii standard: Pentru un credit de 500 LEI, acordat pe o perioada de 30 de zile, costul total al creditului este de 193,50 LEI, DAE este 5206%, iar suma totala de rambursat este de 693,50 LEI, intr-o singura rata.

Credit7 – rambursarea imprumutului

Credit7 pune la dispozitie mai multe modalitati de rambursare a imprumutului. 

 • Debitare automata. La scadenta, va fi retrasa automat suma totala de plata de pe cardul inregistrat de tine.
 • Din contul personal de pe site-ul Credit7.
 • Plata in numerar, la cea mai apropiata agentie BCR.
 • Prin transfer bancar, prin aplicatia de Internet Banking.

Credit7 – ce se intampla daca nu platesti la timp?

Pentru intarzieri in rambursarea Creditului, incepand cu prima zi de intarziere dupa ziua scadentei, Creditorul va percepe o dobanda penalizatoare de 1,29% pe zi de intarziere. Dobanda penalizatoare va fi calculata zilnic la principalul imprumutului restant pana la data platii efective.

Neplata la termen afecteaza istoricul de creditare din Biroul de Credit al clientului și conditiile preferentiale oferite.  Firma isi rezerva dreptul de a initia masuri legale pentru recuperarea sumelor restante.

Credit7 – avantaje si dezavantaje

Ca orice produs, Credit7 vine cu o serie de avantaje si dezavantaje.

In continuare vom analiza care sunt avantajele si dezavantajele unui imprumut de la Credit7

Serviciu de suport non-stop
Conditii de imprumut avantajoase clientilor fideli
Dobanda 0 pentru clientii noi.
Creditul poate fi accesat de oriunde, oricand, 100% online
Imprumutul se poate realiza doar online
Dobanda mai mare fata de alte IFN-uri.

Sfaturi si recomandari

Inainte de accesa orice imprumut, este important sa tii cont de mai multe aspecte:

 • Parcurge cu atentie contractul de imprumut, cu toate conditiile si costurile implicate. 
 • Verifica mereu graficul de rambursare, astfel incat sa nu depasesti data scadentei.
 • Intereseaza-te cu privire la penalitatile aplicate in situatia de intarziere a platii.
 • Nu incerca sa imprumuti mai mult de 25%-30% din venitul lunar, pentru a avea certitudinea ca vei putea plati ratele la termen.
 • Evita situatiile in care sa extinzi perioada imprumutului. Risti sa acumulezi dobanda si vei ajunge sa datorezi sume foarte mari.
Ion Soltinschi

Ion Soltinschi

De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.

Alte oferte