Credit 7 – Oferta pentru clienti existenti

Credit7.ro oferă imprumuturi rapide persoanelor care au nevoie de lichidități pe termen scurt. Astfel poți accesa un credit cu următoarele caracteristici:

 • Valoarea împrumut între 200 și 3000 lei.
 • Perioada de rambursare a creditului este de 30 de zile.
 • Dobânda creditului este 1,29% pe zi.
 • Creditul poate fi acceptat chiar și de către persoanele cu istoric negativ de creditare, în funcție de situația particulară a fiecărui aplicant.

În continuare, vom analiza împreună caracteristicile acestui tip de imprumut și aspectele pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a lua o decizie.

4.8/5

Credit 7 – Oferta pentru clienti existenti

200 RON
Suma min.
3.000 RON
Suma max.
5252.99%
Dobanda
2 ore
Timp aprobare
30 zile
Perioada max.
Da
Primul credit
Aplica online
Exemplu de calcul:

Exemplu condiții standard: Pentru un credit de 500 LEI, acordat pe o perioadă de 30 de zile, costul total al creditului este de 193,50 LEI, DAE este 5206%, iar suma totală de rambursat este de 693,50 LEI, într-o singură rată.

Credit7.ro ofera imprumuturi rapide intre 200 si 3000 lei pe o perioada de pana la 30 de zile. Credit7 este receptiv la nevoile clientilor si pot sa ofere imprumuturi rapide online chiar si persoanelor cu un istoric negativ de creditare.

In continuare vum analiza caracteristicile imprumutului si care sunt aspectele de care sa tii cont.

Credit 7 – tot ce trebuie sa stii

Credit7 este o institutie financiara nebancara parte din organizatia Aventus Group IFN SA, o organizatie de creditare nebancara, ce ofera credite online in Romania. Grupul financiar nonbancar este prezent in 14 tari, printre care Polonia, Kazahstan, Moldova si Ucraina.

Cu Credit7 poti accesa intre 200 si 3000 lei, direct pe card, in doar cateva ore. Dobanda este 0% pentru clientii noi. Pentru a accesa creditul, trebuie sa ai intre 19 si maxim 80 de ani.

Detalii creditDate credit
Suma maxima3000 RON
Dobanda zilnica1,29%
Perioada de rambursare30 zile
Plata datoriei direct de pe cardDa
Plata in numerarDa, la sucursalele BCR
Puncte de lucru fixeNu
VarstaIntre 19 si 80 de ani

Credit 7 – cum accesez imprumutul

Credit7, la fel ca multe alte IFN-uri, ofera posibilitatea clientilor de a accesa un credit 100% online, fara nici un drum fizic.

Metoda de accesare a imprumutului de la Credit7 este foarte simpla

Urmeaza pasii de mai jos si acceseaza creditul.

Pasul 1
Acceseaza pagina Credit7 si foloseste calculatorul virtual pentru a selecta suma si perioada de imprumut. Da click pe “Solicita credit”
Pasul 2
Vei fi directionat catre pagina unde va trebuie sa completezi un formular cu datele personale.
Pasul 3
Cererea de imprumut este analizata iar raspunsul este transmis in cateva minute prin sms (pot face exceptie zilele de weekend, cand durata este un pic mai mare). Vei fi apoi contactat de un reprezentat Credit7 pentru mai multe detalii. Semneaza contractul de credit direct pe site. Primesti banii, fie direct pe card, fie cash la sucursalele BCR.

Ce tipuri de imprumuturi ofera Credit 7?

Imprumuturile de la Credit7 pot fi solicitate pentru mai multe nevoi, in functie de obiectivul fiecarui client. Astfel, poti accesa un imprumut daca esti interesat de:

 • Credite in 2 minute – cel mai rapid mod de a obtine o suma modesta de bani, cererea de aplicare fiind analizata si aprobata rapid, fara intrebari suplimentare;
 • Credite online – daca doriti un imprumut rapid, fara sa fiti nevoit sa petreceti prea mult timp in institutii fizice;
 • Credite online de nevoi personale – imprumuturi rapide pentru orice nevoie, fie ea una medicala, casnica sau personala;
 • Credite rapide in numerar – atunci cand nu aveti timp de pierdut si aveti nevoie de bani in cel mai scurt timp posibil;
 • Credite nebancare –  credite puse la dispozitia celor ce nu doresc un credit bancar, dar au o nevoie rapida de bani;
 • Imprumut IFN – credit care poate fi obtinut 100% online cu un minim de acte la contractare si fara intebari suplimentare la aplicare;

Credit 7 – exemplu de calcul

Atunci cand accesezi un imprumut este important sa fii atent la costurile acestuia si sa faci un calcul in prealabil, astfel incat sa stii cat vei plati la final.

Dobanda perceputa de Credit7 este de 1,29%/zi. Pentru un imprumut in valoare de 3000 lei, pe o perioada de 30 de zile, cu rambursarea integrala la scadenta, suma de achitat va fi 4161 RON (3000 RON principalul + 1161 RON dobanda). DAE ar fi 5252,99%. Desi DAE este destul de mare, aceasta este nereprezentativa pentru un imprumut pe termen scurt.

Credit 7 – rambursarea imprumutului

Credit7 pune la dispozitie mai multe modalitati de rambursare a imprumutului. 

 • Debitare automata. La scadenta, va fi retrasa automat suma totala de plata de pe cardul inregistrat de tine.
 • Din contul personal de pe site-ul Credit7.
 • Plata in numerar, la cea mai apropiata agentie BCR.
 • Prin transfer bancar, prin aplicatia de Internet Banking.

Credit 7 – ce se intampla daca nu rambursez imprumutul?

In cazul in care intarziati la plata ratelor sau pur si simplu nu puteti rambursa imprumutul Credi7 la timp, atunci creditorul va percepe o dobanda penalizatoare de 1,29% pe fiecare zi de intarziere.

Daca va aflati in situatia in care nu veti putea plati aceste penalitati impuse, va recomandam sa anuntati telefonic un reprezentant Credi7. Astfel, veti fi informat asupra optiunilor pe care le aveti la dispozitie si veti putea stabili un mod de plata convenabil situatiei dumneavoastra.

Cel mai recomandat, insa, este sa rambursati suma imprumutata inainte ca perioada de rambursare sa se finalizeze, pentru a fi sigur ca nu veti intampina astfel de costuri si taxe suplimentare, care va vor afecta in final sanatatea si stabilitatea financiara. Neplata sumelor impuse la contractare va poate afecta scorul de credit, iar IFN-ul va poate reclama la Biroul de Credit pentru restante.

Sfaturi si recomandari

Inainte de accesa orice imprumut, este important sa tii cont de mai multe aspecte:

 • Parcurge cu atentie contractul de imprumut, cu toate conditiile si costurile implicate. 
 • Verifica mereu graficul de rambursare, astfel incat sa nu depasesti data scadentei.
 • Intereseaza-te cu privire la penalitatile aplicate in situatia de intarziere a platii.
 • Nu incerca sa imprumuti mai mult de 25%-30% din venitul lunar, pentru a avea certitudinea ca vei putea plati ratele la termen.
 • Evita situatiile in care sa extinzi perioada imprumutului. Risti sa acumulezi dobanda si vei ajunge sa datorezi sume foarte mari.
Ion Soltinschi
Ion Soltinschi Ultima actualizare: 18 Jul 2024
Aplica acum

Alte oferte

Mai Mai Credit 0% Dobanda

Citeste recenzie

Mai Mai Credit – Linie de Credit

Citeste recenzie

Mai Mai Credit – imprumut de nevoi personale

Citeste recenzie

Ocean Credit – Coral

Citeste recenzie