CreditPrime (0% Dobanda)

CreditPrime este instituția de credit care oferă împrumuturi flexibile și avantajoase. Astfel, pentru clienții noi, CreditPrime oferă următoarele facilități:

 • Posibilitatea de accesa credit între 200 și 10.000 lei.
 • Dobândă 0% pentru clienții noi.
 • Dobânda de 0% este valabilă pentru 30 de zile.
 • Creditul este accesibil chiar și persoanelor cu istoric negativ de creditare sau pensionarilor.
 • Aprobarea creditului se realizează în 2 minute din momentul aplicării.

În concluzie, CreditPrime cu oferta sa la primul credit este o soluție flexibilă și avantajoasă. Citește recenzia detaliată pentru a înțelege mai bine ce presupune împrumutul.

4.8/5

CreditPrime (0% Dobanda)

200 RON
Suma min.
10.000 RON
Suma max.
0%
Dobanda
2 min.
Timp aprobare
30 de zile
Perioada max.
Da
Primul credit
Aplica online
Exemplu de calcul:

Pentru un credit de 2.000 lei pe o perioada de 30 de zile cu o dobânda fixa de 0% pe zi, suma total de plata este 2.000Lei, din care 0 lei costul total al dobandei.

CreditPrime ofera primul imprumut cu dobanda de 0% pentru clientii noi. Aceasta ofera este valabila pentru primele 30 de zile si sunt acceptate chiar si persoanele cu istoric negativ de credit si pensionarii.

Afla mai jos ce este CreditPrime si cum poti accesa un imprumut fara costuri.

CreditPrime – tot ce trebuie sa stii

CreditPrime este o institutie financiara nebancara inscrisa in Registrul Special BNR si operata de compania Ecofinance IFN S.A., infiintata in anul 2017 in Romania si cu o activitate care dateaza din anul 2018. 

Scopul celor de la conducerea CreditPrime este sa ofere o noua abordare a creditarii online in Romania, oferind solutii simple si eficiente celor care au nevoie de ele, dorind sa schimbe astfel parerea consumatorilor despre acest tip de imprumuturi nebancare online.

CreditPrime (0% Dobanda) – caracteristici generale

Pentru a va ajuta sa va decideti daca imprumutul CreditPrime (0% Dobanda) sunt potrivite nevoilor dumneavoastra, va vom prezenta cu exactitate toate detaliile referitoare la produsele acestui creditor:

Detalii creditDate credit
Suma maxima creditata15.000 lei
Dobanda zilnica0% pentru clientii noiintre 0,5% si 0,99% pentru clientii deja existenti
Perioada de rambursare30 de zile cu 0% dobandapana la 24 de luni ca linie de credit
Plata datoriei direct de pe cardDa
Plata in numerarDa, la sucursalele BCR
Puncte de lucru fixeNu
Varsta minima20 ani
Venit minim500 lei

Cu alte cuvinte, CreditPrime functioneaza ca o linie de credit, iar pentru clientii noi, in primele 30 de zile nu se va percepe nici o dobanda. Daca imprumutul este restituit integral in aceasta perioada, nu va exista nici un cost. Daca perioada de dobanda 0 va fi depasita, atunci CreditPrime va percepe o dobanda zilnica intre 0,5 si 0,99%.

Prin Credit Prime orice client poate imprumuta sume de bani cuprinse intre 200 si 15.000 de lei. Creditorul doreste sa construiasca o relatie bazata pe respect si incredere de lunga durata cu clientii. Astfel, imprumuturile lor pot fi accesate pe perioade de rambursare de pana la 24 de luni.

CreditPrime ofera clientilor posibilitatea de a accesa rapid imprumuturi, fara garantii si prea multe formalitati si documente. Creditorul are cateva principii foarte bine delimitate, pe baza carora isi desfasoara intreaga activitate:

  • Respectul fata de client – pentru cei de la Credit Prime comunicarea transparenta si corecta a informatiilor este foarte importanta. Mai mult, ei sunt la dispozitia clientilor la orice ora pentru dialog si suport.

  • Creditare responsabila – creditorul ofera clientilor sansa de a-si evalua starea financiara dupa care le este ales un credit potrivit situatiei acestora.

  • Receptivitate – Credit Prime este mereu deschis pentru dialog si suport.

Mai mult, Credit Prime ofera clientilor si o aplicatie mobila, prin care acestia pot accesa un credit mult mai usor decat in mod obisnuit, banii urmand sa le fie virati direct in contul bancar personal in doar cateva ore de la aprobare.

Care sunt avantajele unui imprumut CreditPrime cu 0% Dobanda?

Imprumutul CreditPrime cu 0% dobanda prezinta destule avantaje incat sa atraga multe persoane care doresc sa obtina un imprumut rapid online. Daca vreti sa aplicati pentru un astfel de imprumut si va intereseaza beneficiile pe care Credit Prime le pun la dispozitia clientilor, va invitam sa consultati lista de mai jos:

 • Dobanda de 0% pentru clientii noi care acceseaza pentru prima data un credit nebancar de pana la 15.000 de lei;
 • Perioada de rambursare de 30 de zile pentru creditele cu dobanda 0%;
 • Puteti transforma oricand imprumutul ales intr-o linie de credit cu o durata de 24 de luni;
 • Puteti aplica pentru produse financiare non-stop, la orice ora si de oriunde doriti, datorita serviciului online 24/7;
 • Plata instant pe orice card Visa sau Mastercard, chiar si in zilele de sarbatoare sau weekend;
 • Transparenta si corectitudine, toti termenii si conditiile sunt prezentati la aplicarea pentru un contract, fara taxe ascunse si alte costuri suplimentare;
 • Servicii 100% online, cu semnarea contractului de aplicare de la distanta, prin codul unic de confirmare trimis clientului prin SMS la inregistrare;
 • Credite flexibile si accesibile, imprumuturile CreditPrime fiind disponibile si clientilor cu venituri mai mici, pensionarilor, celor fara contract de munca clasic si chiar si restantierilor, rau-platnicilor si celor cu scor de credit mic;
 • Posibilitatea de a inchide oricand linia de credit sau de a achita minimul de plata, fara intrebari suplimentare;
 • Proceduri simple de accesare pentru toate creditele, cu informatii despre situatia curenta a clientului: soldul, suma ramasa de plata, durata contractului si multe altele;

Cum accesez un imprumut CreditPrime cu dobanda 0%?

Pentru a va usura procesul de aplicare pentru un imprumut oferit de CreditPrime cu dobanda 0%, va vom prezenta in detaliu acest proces simplu, iar astfel va veti convinge de avantajele alegerii unui astfel de credit nebancar online.

Pasii necesari pentru a accesa un imprumut de la Credit Prime cu dobanda 0%

Urmeaza pasii de mai jos pentru a accesa un imprumut rapid de la Credit Prime.

 

Pasul 1
Pentru inceput, accesam site-ul web Credit Prime si alegem suma dorita pentru creditul la care urmeaza sa aplicam, de exemplu 2200 lei. Dupa aceasta, apasam pe butonul „APLICA ACUM” pentru a incepe completarea formularului de aplicare online.
Pasul 2
In continuare, veti fi nevoit sa completati informatiile de contact pe site-ul unde ati fost redirectionat. Dupa completarea datelor personale, va trebui sa dati click pe „Trimite” pentru a trimite cererea.
Pasul 3
Tot ce va ramane de facut acum este sa asteptati sa fiti contactat de un reprezentant din partea IFN-ului. Dupa aprobarea cererii, va veti primii banii ceruti direct pe cardul bancar personal in doar cateva ore.

Concluzii

CreditPrime cu dobanda 0% este un impumut flexibil si foarte usor de accesat. Avand in vedere ca in primele 30 de zile nu va fi pereceputa nici un fel de dobanda, creditul poate fi folosit pentru rezolvarea unor situatii neprevazute si urgente. Chiar daca perioada de 30 de zile este depasita, imprumutul se transforma intr-o linie de credit care poate fi rambursat in 24 de luni.

Ion Soltinschi
Ion Soltinschi Ultima actualizare: 18 Jul 2024
Aplica acum

Alte oferte

Mai Mai Credit 0% Dobanda

Citeste recenzie

Mai Mai Credit – Linie de Credit

Citeste recenzie

Mai Mai Credit – imprumut de nevoi personale

Citeste recenzie

Ocean Credit – Coral

Citeste recenzie