Credit Prime

CreditPrime oferă împrumuturi rapide și sigure cu următoarele caracteristici.

 • Poți accesa până la 15.000 lei pentru nevoile personale.
 • Perioada de rambursare a creditului poate fi până la 24 de luni.
 • Dobânda variază între 0,55% si 0,99%/zi în funcție de suma împrumutată și profilul clientului.
 • Împrumutul de la CreditPrime poate fi accesat și de către persoanele care au istoric negativ de creditare.
 • Condițiile de creditare sunt lejere și ușor de îndeplinit.
 • Creditul poate fi accesat în doar câteva ore.

În concluzie, CreditPrime este o soluție de creditare flexibilă și ușor de accesat de către persoanele care au nevoie rapidă de bani pentru situațiile neprevăzute.

4.8/5

Credit Prime

200 RON
Suma min.
15.000 RON
Suma max.
452.36%
Dobanda
2 min.
Timp aprobare
24 de luni
Perioada max.
Da
Primul credit
Aplica online
Exemplu de calcul:

Pentru o linie de credit de 10.000 lei pe o perioada de 24 de luni cu o dobânda fixa de 0.99% pe zi, suma total de plata este 23.967,82 Lei, din care 13967.82 lei costul total al dobandei, iar Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 441.74%

Credit Prime va ofera sumele de bani dorite in doar cateva ore, 100% online, fara a fi nevoie sa prezentati multe acte la aplicare. Fiind una dintre cele mai cunoscute institutii financiare nebancare (IFN-uri) din Romania, acest creditor pune la dispozitia clientilor o gama larga de imprumuturi care pot fi adaptate dupa nevoile financiare si personale ale fiecaruia.

Credit Prime – tot ce trebuie sa stii

Credit Prime este o institutie financiara nebancara inscrisa in Registrul Special BNR si operata de compania Ecofinance IFN S.A., infiintata in anul 2017 in Romania si cu o activitate care dateaza din anul 2018. 

Scopul celor de la conducerea Credit Prime este sa ofere o noua abordare a creditarii online in Romania, oferind solutii simple si eficiente celor care au nevoie de ele, dorind sa schimbe astfel parerea consumatorilor despre acest tip de imprumuturi nebancare online.

Credit Prime: Caracteristici generale 

Pentru a va ajuta sa va decideti daca imprumuturile Credit Prime sunt potrivite nevoilor dumneavoastra, va vom prezenta cu exactitate toate detaliile referitoare la produsele acestui creditor:

Detalii creditDate credit
Suma maxima creditata15.000 lei
Dobanda zilnica0% pentru clientii noiintre 0,5% si 0,99% pentru clientii deja existenti
Perioada de rambursare30 de zile cu 0% dobandapana la 24 de luni ca linie de credit
Plata datoriei direct de pe cardDa
Plata in numerarDa, la sucursalele BCR
Puncte de lucru fixeNu
Varsta minima22 ani
Venit minim500 lei

Ce ofera Credit Prime?

Prin Credit Prime orice client poate imprumuta sume de bani cuprinse intre 200 si 15.000 de lei. Creditorul doreste sa construiasca o relatie bazata pe respect si incredere de lunga durata cu clientii. Astfel, imprumuturile lor pot fi accesate pe perioade de rambursare de pana la 24 de luni.

CreditPrime ofera clientilor posibilitatea de a accesa rapid imprumuturi, fara garantii si prea multe formalitati si documente. Creditorul are cateva principii foarte bine delimitate, pe baza carora isi desfasoara intreaga activitate:

  • Respectul fata de client – pentru cei de la Credit Prime comunicarea transparenta si corecta a informatiilor este foarte importanta. Mai mult, ei sunt la dispozitia clientilor la orice ora pentru dialog si suport.

  • Creditare responsabila – creditorul ofera clientilor sansa de a-si evalua starea financiara dupa care le este ales un credit potrivit situatiei acestora.

  • Receptivitate – Credit Prime este mereu deschis pentru dialog si suport.

Mai mult, Credit Prime ofera clientilor si o aplicatie mobila, prin care acestia pot accesa un credit mult mai usor decat in mod obisnuit, banii urmand sa le fie virati direct in contul bancar personal in doar cateva ore de la aprobare.

Ce tipuri de credite ofera Credit Prime?

Credit Prime ofera urmatoarele imprumuturi 100% online celor care au nevoie de bani in mod urgent:

 • Credite online – daca doriti un imprumut rapid, fara sa fiti nevoit sa petreceti mult timp in institutii fizice;
 • Credite nebancare –  credite valabile si pentru cei ce nu pot accesa un credit bancar;
 • Credite fara dobanda – 0% dobanda pentru primele 30 de zile, pentru clientii noi;
 • Credite pentru nevoi personale – imprumuturi rapide pentru momentele in care aveti o nevoie urgenta de bani;
 • Imprumut IFN – credit care poate fi obtinut 100% cu un minim de acte la contractare;

Cum aplic pentru un imprumut Credit Prime?

Pentru a va usura procesul de aplicare pentru un imprumut oferit de Credit Prime, va vom prezenta in detaliu acest proces simplu, iar astfel va veti convinge de avantajele alegerii unui astfel de credit rapid online.

Pasii necesari pentru a accesa un imprumut de la Credit Prime

Urmeaza pasii de mai jos pentru a accesa un imprumut rapid de la Credit Prime.

 

Pasul 1
Pentru inceput, accesam site-ul web Credit Prime si alegem suma dorita pentru creditul la care urmeaza sa aplicam, de exemplu 2200 lei. Dupa aceasta, apasam pe butonul „APLICA ACUM” pentru a incepe completarea formularului de aplicare online.
Pasul 2
In continuare, veti fi nevoit sa completati informatiile de contact pe site-ul unde ati fost redirectionat. Dupa completarea datelor personale, va trebui sa dati click pe „Trimite” pentru a trimite cererea.
Pasul 3
Tot ce va ramane de facut acum este sa asteptati sa fiti contactat de un reprezentant din partea IFN-ului. Dupa aprobarea cererii, va veti primii banii ceruti direct pe cardul bancar personal in doar cateva ore.

Ce costuri are imprumutul Credit Prime?

Daca alegeti un credit pe o durata mai mare de 30 de zile, atunci dobanda va varia in functie de durata creditului si valoarea acestuia. Pentru a va ajuta sa intelegeti cum se calculeaza costurile unui imprumut Credit Prime, vom lua exemplul unui credit de 2200 de lei, pe o perioada de rambursare de 24 de luni:

Detalii creditDate credit
Valoarea imprumutului2200 lei
Durata24 luni
Suma totala de rambursat8284,12 lei
Dobanda Anuala Efectiva (DAE)2228,39%
Dobanda totala6084,12 lei

Care sunt conditiile de accordare a unui imprumut rapide de la Credit Prime?

In general, un imprumut rapid de la Credit Prime nu are multe conditii de acordare, la fel ca majoritatea creditelor IFN din Romania. Cu toate acestea, exista cateva conditii pe care orice aplicant al creditelor Credit Prime trebuie sa le respecte:

 • Varsta aplicantului – desi cele mai multe IFN-uri accepta si clienti cu varsta de 18 ani, pentru a obtine un imprumut Credit Prime trebuie sa aveti implinita varsta minima de 22 de ani;
 • Cetatenie si domiciliu – pentru a putea accesa un credit Credit Prime , trebuie sa fiti un cetatean roman cu domiciliul pe teritoriul Romaniei;
 • Carte de identitate (CI) – este de la sine inteles ca orice aplicant trebuie sa prezinte o carte de identitate valabila in momentul accesarii;
 • Venitul lunar – acesta trebuie sa fie minim 700 de lei si trebuie sa fie un venit constant lunar. Acest venit poate proveni si din chirii, dividende, pensii de handicap, pensii, adeverinte, etc.;
 • Extras de cont – trebuie sa prezentati un extras de cont al contului in care doriti sa va fie virati banii;
 • Istoric de creditare – cu toate ca Credit Prime ofera si imprumuturi pentru restantieri, rau platnici si persoane cu scor de credit mic, de cele mai multe ori este necesar ca istoricul de creditare sa fie cat mai bun posibil, pentru a beneficia de toate avantajele unui astfel de credit;

Care sunt documentele necesare pentru acordare a unui credit Credit Prime?

Accesarea unui credit Credit Prime nu necesita foarte multe documente in momentul aplicarii. Astfel, de cele mai multe ori, atunci cand aplicati pentru un imprumut Credit Prime de orice fel va vor fi cerute urmatoarele acte:

 • Carte de identitate (CI) – pentru a accesa un credit nebancar online oferit de Credit Prime trebuie sa puteti prezenta un buletin valabil, iar astfel va veti dovedi identitatea;
 • Dovada venitului lunar – o adeverinta sau un cupon de pensie sunt suficiente pentru a putea dovedi ca aveti un venit lunar stabil de peste 500 de lei, astfel garantati ca veti putea rambursa imprumutul ales;
 • Extras de cont – pe langa cele mentionate mai sus, veti avea nevoie si de un extras de cont al contului bancar in care doriti sa va fie virati banii imprumutati.

Cum poate fi rambursat imprumutul Credit Prime?

Rambursarea unui imprumut oferit de catre cei de la Credit Prime este un proces inovator, foarte simplu si comod, prin care va puteti achita datoriile rapid. Acestea sunt variantele dintre care puteti alege atunci cand va decideti asupra modului in care veti restitui imprumutul:

 • Plata online cu cardul, direct din contul bancar personal;
 • Cash, la orice sucursala BCR din Romania;
 • Transfer bancar catre unul dintre conturile Credit Prime, de la orice institutie bancara din Romania;
 • Rambursare automata din cont, daca ati ales sa primiti banii pe cardul bancar personal. Astfel, rata lunara va fi extrasa automat in fiecare luna, daca aceasta este disponibila, si va fi trimisa unuia dintre conturile Credit Prime.

Atunci cand rabursati un imprumut Credit Prime trebuie sa luati in considerare faptul ca unele dintre variantele mentionate mai sus pot dura si pana la 24 de ore pana sunt luate in considerare. Astfel, va recomandam sa va achitati ratele si datoriile inainte de termenul stabilit la contractare, pentru a nu fi intampinat de costuri si taxe suplimentare.

Ce optiuni ai daca nu poti rambursa creditul Credit Prime? 

Pentru cei care nu reusesc sa ramburseze imprumutul la timp, exista anumiti pasi care trebuie urmati cat mai rapid cu putinta. In primul rand, trebuie sa contactati un reprezentant Credit Prime de la serviciul pentru clienti si sa il instiintati cu privire la situatia in care va aflati in momentul respectiv. Daca veniturile lunare nu va permit sa platiti rata lunara la un moment dat, veti fi nevoit sa achitati doar suma minima de plata si nu toata suma integrala. 

Daca, totusi, nu puteti sa platiti creditorului nici aceasta suma minima necesara, veti fi penalizat cu o dobanda pe zi mai mare decat in mod obisnuit. In unele conditii, pot aparea si alte taxe costisitoare pentru clientii care nu reusesc sa plateasca la timp imprumutul accesat.

Relatii clienti Credit Prime

Credit Prime are un serviciu pentru clienti foarte flexibil, fiind disponibil 24/7 clientilor, inclusiv in weekend sau de sarbatori. Puteti consulta lista de intrebari si raspunsuri de pe site-ul web al celor de la Credit Prime sau puteti apela numarul *7788 sau 0316400600 (numar cu tarif normal) pentru a obtine mai multe detalii referitoare la orice serviciu oferit de Credit Prime.

Mai mult, puteti contacta un reprezentant Credit Prime si prin email la [email protected] sau pe retelele sociale precizate pe site-ul web al acestora.

Credit Prime – concluzii

In concluzie, imprumuturile de la Credit Prime pot fi folosite pentru diverse scopuri. Sumele care pot fi accesate sunt flexibile – intre 200 si 15.000 lei, astfel multe dintre situatiile neprevazute pe termen scurt pot fi rezolvate. Conditiile de acordare sunt transparente si clare, astfel incat solicitantul sa stie care sunt costurile si termenii creditului.

Ion Soltinschi
Ion Soltinschi Ultima actualizare: 18 Jul 2024
Aplica acum

Alte oferte

Mai Mai Credit 0% Dobanda

Citeste recenzie

Mai Mai Credit – Linie de Credit

Citeste recenzie

Mai Mai Credit – imprumut de nevoi personale

Citeste recenzie

Ocean Credit – Coral

Citeste recenzie