Ferratum

Ferratum Money oferă o linie de credit cu un rating de 4.3. Valoarea minimă a împrumutului este de 200 lei, iar cea maximă este de 10.000 lei. Perioada de împrumut este de 24 de luni, iar DAE este 299.46%. Aprobarea împrumutului se face în doar 2 minute, iar dobânda zilnică este de 0.4022%. Nu există comisioane pentru acest împrumut, iar acest imprumut este disponibil atat persoanelor cu un istoric de creditare negativ cat și persoanelor în vârstă.

4.3/5

Ferratum

200 RON
Suma min.
10.000 RON
Suma max.
299.46
Dobanda
2 min.
Timp aprobare
24 de luni
Perioada max.
Da
Primul credit
Aplica online
Exemplu de calcul:

EXEMPLU: Pentru un credit in valoare de 3000 de lei cu dobanda nominala fixa de 146.80% pe an, suma totala de plata: 5.385.55 lei rambursabila in rate lunare egale de capital in termen de 12 luni de la data primei retrageri; DAE este 299.46%.

Ferratum money poate fi de mare ajutor in cazul in care doriti sa imprumutati o suma de bani intr-un timp foarte scurt cu cat mai putine documente.

Cu ajutorul Ferratum aveti posibilitatea de a accesa 100% online o linie de credit de pana la 10.000 de lei sau un credit in rate de pana la 19.000 lei. Imprumuturile Ferratum sunt la mare cautare in prezent datorita dobanzilor atragatoare si usurintei cu care orice client poate obtine un astfel de credit.

Ferratum money – tot ce trebuie sa stii

Ferratum money este o institutie financiara nebancara care activeaza in Romania inca din anul 2013 pentru a aduce un strop de inovatie modului in care romanii imprumuta bani. Cei de la Ferratum ofera credite nebancare foarte flexibile si accesibile, dorind sa digitalizeze in totalitate procesul de aplicare pentru un imprumut.

Misiunea Ferratum este una clara si simpla: sa creeze experiente bancare premium care pot fi utilizate cu usurinta de catre orice client. Pentru ca situatia financiara a clientilor este o prioritate pentru cei de la Ferratum, orice cerere de credit este verficata cu multa atentie. Astfel, persoanele care nu prezinta o oarecare stabilitate financiara nu vor putea obtine un imprumut.

Ferratum: Caracteristici generale 

Doriti sa aplicati pentru un credit nebancar Ferratum? Atunci analizati cu atentie tabelul de mai jos pentru a decide daca imprumuturile acestui IFN sunt potrivite nevoilor dumneavoastra financiare:

Detalii creditDate linie de creditDate credit in rate
Suma maxima creditata5000 de lei pentru linia de credit19000 de lei pentru creditele in rate
Dobanda zilnica0% pentru primele 30 de zile si 1,29% pe zi pentru creditele rapideIntre 10% si 12% pentru creditele in rate
Perioada de rambursarepana la 30 de zile pentru creditele rapidepana la 12 de luni pentru creditele in rate
Plata datoriei direct de pe cardDa
Plata in numerarDa, la agentiile BCR Bank din tara
Puncte de lucru fixeDa
Varsta minima21 ani
Venit minim1000 lei

Ce ofera Ferratum?

Ferratum ofera o gama larga de credite nebancare ce pot fi accesate cu un minim de conditii de eligibilitate. Imprumuturile rapide Ferratum au fost create pentru persoanele care au o nevoie financiara modesta si urgenta, fie ea accesata in ideea platii unei interventii medicale ce nu poate fi amanata, reparatii ale locuintei sau autoturismului, sau pur si simplu pentru o nevoie personala de mare importanta.

Daca nu credeti ca puteti avea incredere in cei de la Ferratum, tinem sa mentionam ca IFN-ul isi respecta mereu valorile de baza, dupa cum urmeaza:

 • Profesionalism: respectul pentru clienti si nevoile acestora este pe primul loc pentru Ferratum, acestia fiind mereu dispusi sa stea la dispozitia oricarei persoane care are nevoie de ajutor sau sprijin in obtinerea unui credit. Mai mult, cei de la Ferratum sunt ageri sa se dezvolte continuu, prin invatare si munca;

 • Inovatie: realizarea operatiunilor bancare 100% online este doar una dintre ideile inovative ale Ferratum. Pe langa aceasta, ei sustin testarea prin esec si succes a noilor modalitati de banking si asigura cele mai bune credite si dobanzi de pe piata din Romania;

 • Profitabilitate: pentru cei de la Ferratum, profitul clientului este la fel de important precum profitul companiei. Astfel, prin combinarea flexibilitatii si rapiditatii pe care acestia le promoveaza, reusesc sa creeze credite atragatoare pentru orice nevoie a clientului;

 • Principii etice: respectarea acestora este de o importanta primordiala pentru Ferratum. Prin urmare, increderea si loialitatea angajatilor si clientilor stau la baza activitatii intregii companii.

Mai mult, pentru a castiga in totalitate respectul clientilor, cei de la Ferratum prefera sa aleaga intre persoanele care pot beneficia de serviciile lor si cele care nu pot. Astfel, se doreste evitarea supraindatorarii si situatiilor financiare neplacute din randul clientilor.

Ce tipuri de credite ofera Ferratum?

Ferratum prezinta o varietate impresionanta de credite din care clientii pot alege, in functie de nevoile si preferintele fiecaruia. Principalele tipuri de credite oferite de Ferratum sunt urmatoarele:

 • Credite online urgent – cel mai rapid mod de a obtine o suma modesta de bani, cererea de aplicare fiind analizata si aprobata rapid, fara intrebari suplimentare;
 • Credite online – daca doriti un imprumut rapid, fara sa fiti nevoit sa petreceti prea mult timp in institutii fizice;
 • Credite online de nevoi personale imprumuturi rapide online pentru orice nevoie, fie ea una medicala, casnica sau personala;
 • Credite rapide online – atunci cand nu aveti timp de pierdut si aveti nevoie de bani in cel mai scurt timp posibil;
 • Credite nebancare –  credite puse la dispozitia celor ce nu doresc un credit bancar, dar au o nevoie rapida de bani;
 • Imprumut IFN – credit care poate fi obtinut 100% online cu un minim de acte la contractare si fara intebari suplimentare la aplicare;

Care sunt avantajele unui imprumut Ferratum?

Optiunile sunt nelimitate cu un imprumut Ferratum. Clientii acestui IFN beneficiaza de multe avantaje menite sa ii ajute in gestionarea veniturilor lunare. Cele mai cunoscute avantaje de care veti profita in cazul in care alegeti sa aplicati pentru un credit Ferratum sunt:

 • Raspuns rapid, in maximum 24 de ore de la data aplicarii pentru un imprumut;
 • Dobanda de 0% pentru clientii noi care acceseaza primul credit si ramburseaza creditul integral, la timp, pana la scadenta;
 • Cererile de credit pot fi trimise oricand, chiar si noaptea, prin SMS sau online;
 • Toate operatiunile necesare obtinerii si mentinerii unui credit pot fi realizate 100% online, fara nevoia de a va deplasa in institutii fizice;
 • Sumele maxime ale fiecarui produs financiar pot fi accesate atat de catre clientii noi, cat si de cei vechi;
 • Valori mari ale creditelor, de pana la 19000 de lei;
 • Program de lucru flexibil, in timpul caruia reprezentantii Ferratum va stau la dispozitie pentru orice intrebare sau cerere;
 • Creditele pot fi returnate si inainte de date scadenta, clientul avand astfel posibilitatea de a-si creste scorul de credit si imbunatati istoricul de client Ferratum;
 • Imprumuturile pot fi rambursate rapid, prin card, transfer bancar sau numerar la bancile BCR din tara;
 •  Dobanzi competitive si atragatoare la orice credit ales.

Cum aplic pentru un imprumut Ferratum?

Dupa cum am mai mentionat pe parcursul acestei recenzii, accesarea unui imprumut Ferratum este un proces foarte simplu, care poate fi realizat 100% online, cu ajutorul oricarui device conectat la internet, chiar din confortul propriei locuinte.

Pentru a va ajuta in aplicarea la un credit rapid Ferratum, va vom explica in detaliu toti pasii pe care trebuie sa-i urmati.

Astfel, daca urmezi pasii de mai jos, o sa poti accesa un imprumut de la Ferratum.

Pasul 1
Primul pas este sa accesam site-ul web al Ferratum. Dupa aceasta, vom alege suma pe care dorim sa o imprumutam, dar si termenul de imprumut, de exemplu un credit rapid in valoare de 3000 de lei, pe o perioada de 45 de zile. In continuare, dam click pe butonul „Solicita aici”.
Pasul 2
Observam ca am fost redirectionati pe o alta pagina web, unde trebuie sa completam un fomular online de aplicare cu datele personale. Pe langa introducerea datelor in acest formular, va sfatuim sa cititi cu atentie termenii si conditiile contractului inainte de a continua, pentru a nu fi intampinati de costuri neasteptate.
Pasul 3
Dupa completarea cu atentie a formularului, vom apasa pe butonul „CONTINUA” pentru a trimite cererea. Tot ce mai trebuie sa faceti acum este sa asteptati sa fiti contactati de catre IFN pentru finalizarea contractului. Banii imprumutati va vor fi virati direct pe cardul bancar personal in doar cateva ore de la aplicare.

Ce costuri are imprumutul Ferratum?

Daca va ganditi sa accesati un credit Ferratum, atunci va recomandam sa incercati un calculator online. In acest mod veti putea afla rapid toate costurile aferente creditului si va veti putea decide daca acesta vi se potriveste.

Pentru ca ne dorim sa va ajutam cat mai mult in obtinerea unui credit nebancar rapid, va vom face un calcul demonstrativ pentru un credit Ferratum in valoare de 1500 de lei, pe o perioada de rambursare de 45 de zile:

Detalii creditDate credit
Valoarea imprumutului1500 lei
Durata45 zile
Suma totala de rambursat2370 lei
Dobanda Anuala Efectiva (DAE)3986%
Dobanda totala870 lei

Care sunt conditiile de acordare a unui imprumut rapid de la Ferratum?

Conditiile de acordare a unui imprumut rapid de la Ferratum sunt clare si nu sunt iesite din comun. Persoanele care se pot califica pentru solicitarea unui credit Ferratum trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii de eligibilitate:

 • Varsta – pentru accesarea unui credit Ferratum, aplicantul trebuie sa fi implinit varsta de minim 21 de ani;
 • Venit lunar stabil – este necesar sa demonstrati prin documente ca puteti rambursa imprumutul, dar nu trebuie sa aveti un venit mare pentru a face acest lucru. Venitul lunar minim cerut pentru a accesa un credit este de 1000 de lei si poate proveni si din pensii, ajutoare sociale, chirii si altele;
 • Cont bancar personal – acest lucru nu este necesar deoarece banii imprumutati pot fi ridicati si cash de la anumite ghisee bancare, dar un cont bancar personal va poate usura procesul de obtinere a banilor;
 • Numar de telefon si adresa de email – acestea trebuie prezentate pentru a permite IFN-ului sa va contacteze mai usor in legatura cu imprumutul dumneavoastra;
 • Locul de resendinta – pentru a putea aplica trebuie sa aveti domiciliul pe teritoriul Romaniei si sa fiti cetatean roman;
 • Biroul de Credit – trebuie sa nu aveti datorii in Biroul de Credit pentru a putea solicita un credit Ferratum, iar un scor de credit mic poate insemna incapacitatea de a obtine un astfel de imprumut;

Care sunt documentele necesare pentru acordarea unui credit Ferratum?

Daca doriti sa accesati un imprumut Ferratum, trebuie sa stiti ca nu va sunt cerute foarte multe documente la aplicare. Veti avea nevoie doar de urmatoarele acte:

 • Buletinul (Cartea de Identitate): pentru a va fi verificata varsta, resedinta si cetatenia;
 • Documente care sa dovedeasca veniturile: prin care se atesta ca aveti un venit lunar de peste 1000 de lei si astfel veti putea rambursa imprumutul (de exemplu: extras de cont, adeverinta de salariu, talon de pensie, adeverinta de somaj, etc.);
 • Extras de cont: acesta nu este necesar, dar va usureaza modul in care veti primi banii imprumutati, acestia fiind virati direct in contul bancar aferent extrasului.

Cum se poate rambursa imprumutul Ferratum?

Exista trei moduri prin care puteti rambursa cu usurinta un credit Ferratum, in functie de preferintele dumnevoastra:

 • Depunere numerar –  in sucursalele BCR Bank din tara. Daca alegeti acest mod de rambursare veti fi nevoit sa platiti un comision de 4 lei in cazul in care sunteti deja client si 8 lei daca nu aveti un cont la aceasta banca;
 • AcceptEmail – prin email sau SMS, in apropierea datei scadente veti primi un mesaj cu pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a rambursa instantaneu creditul;
 • Transfer bancar – in conturile Ferratum, din orice cont in lei, apartinand oricarei banci de pe teritoriul Romaniei;
 • Debitare directa – suma va fi retrasa automat din contul in care au fost virati banii la aprobarea imprumutului.

Atunci cand rabursati un imprumut Ferratum trebuie sa luati in considerare faptul ca unele dintre variantele mentionate mai sus pot dura si pana la 24 de ore pana sunt luate in considerare. Astfel, va recomandam sa va achitati ratele si datoriile inainte de termenul stabilit la contractare, pentru a nu fi intampinat de costuri si taxe suplimentare.

Ferratum – concluzii

In concluzie, Ferratum este o institutie financiara nebancare flexibila, ofertele careia pot fi potrivite pentru multi oameni. Avand in vedere ca poti imprumuta intre 200 si 19.000 lei, multe dintre urgentele financiare pe termen scurt ar putea fi rezolvate.

Ion Soltinschi
Ion Soltinschi Ultima actualizare: 18 Jul 2024
Aplica acum

Alte oferte

Mai Mai Credit 0% Dobanda

Citeste recenzie

Mai Mai Credit – Linie de Credit

Citeste recenzie

Mai Mai Credit – imprumut de nevoi personale

Citeste recenzie

Ocean Credit – Coral

Citeste recenzie