Smile Credit – Linie de credit

Smile Credit – Acest produs are o notă de 3,2 și oferă o linie de credit între 200 și 3.500 lei, pe o perioadă de 24 de luni, iar DAE este de 592.69%. Aprobarea creditului se face în 24 de ore, iar dobanda zilnica este de 1,1%. Acest produs acceptă atat persoane cu istoric de credit negativ și persoane în vârstă.

3.2/5

Smile Credit – Linie de credit

200 RON
Suma min.
3.500 RON
Suma max.
592.69
Dobanda
24 de ore
Timp aprobare
24 de luni
Perioada max.
Da
Primul credit
Aplica online
Exemplu de calcul:

Pentru un credit online cu trageri succesive în valoare de 500 de lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3076,31%, dobânda totală 1516,59 lei, respectiv 4,21 lei/zi, iar total de plată 2016,59 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunând că suma a fost trasă și achitată de client în 12 luni. Linia de credit are valabilitate 2 ani.

Smile Credit ofera posibilitatea de a accesa o linie de credit de pana la 3.500 lei pe o perioada de pana la 24 de luni. Avantajul este ca ai acces oricand la bani, faci retrageri atunci cand ai nevoie si platesti doar pentru banii de care te-ai folosit.

Smile Credit – tot ce trebuie sa stii

Smile Credit este o institutie financiare nebancara (IFN) din Romania care ofera imprumuturi rapide fara acte pe termen scurt. Smile Credit a fost autorizat de Banca Nationala a Romaniei in anul 2016.

Din acel moment, a devenit unul dintre IFN-urile cu cele mai competitive oferte de pe piata, datorita dobanzii scazute pe care o practica. Smile Credit face posibila obtinerea de imprumuturi de catre toti cetatenii romani, avand conditii de accesare minime si fara a cere prea multe detalii cu privire la motivul pentru care doriti sa aplicati pentru un imprumut. 

Cu toate acestea, probabil principalul motiv pentru care tot mai multe persoane apeleaza la imprumuturile rapide Smile Credit este dobanda de 0% pentru primul credit pe care il accesati.

Smile Credit – Linie de credit: Caracteristici generale 

Inainte de a discuta despre linia de credit oferita de Smile Credit, va vom prezenta caracteristicile generale ale acesteia. 

Detalii creditDate credit
Suma maxima creditata3500 lei linie de credit
Dobanda zilnica0% pentru clientii noi1,1% pentru linia de credit
Perioada de rambursarepana la 24 de luni pentru linia de credit
Plata datoriei direct de pe cardDa
Plata in numerarNu, doar in contul bancar care trebuie sa fie acelasi cu virarea pensiei sau salariului
Puncte de lucru fixeNu
Varsta minima18 ani
Venit minim500 lei

Ce ofera Smile Credit – Linie de credit?

Smile Credit pune la dispozitia clientilor o gama larga de credite nebancare, acestea putand fii accesate 100% online, cu un minim de documente.

Pe langa varietatea de imprumuturi pe care le puteti obtine apeland la Smile Credit, trebuie mentionat si atentia creditorului pentru clienti. Cei de la Smile Credit pun foarte mare accent pe experienta clientului, asa ca nu veti fi dezamagit daca va decideti sa accesati serviciile oferite de ei. 

Ce tipuri de credite ofera Smile Credit?

 • Credit online urgent – pentru cei care nu au timp de pierdut si doresc un credit in cel mai scurt timp posibil;
 • Credite fara dobanda – 0% dobanda pentru primele 7 de zile, pentru clientii noi;
 • Credite pentru nevoi personale – imprumuturi rapide pentru momentele in care aveti o nevoie urgenta de bani;
 • Credite online – daca doriti un imprumut rapid, fara sa fiti nevoit sa petreceti mult timp in institutii fizice;
 • Credite pana la salariu – imprumutul special pentru momentele in care veniturile nu va sunt suficiente pana la urmatorul salariu;
 • Credite nebancare –  credite valabile si pentru cei ce nu pot accesa un credit bancar;
 • Imprumut IFN – credit care poate fi obtinut 100% online, cu un minim de acte la contractare si fara alte intrebari;

Care sunt avantajele unui imprumut Smile Credit?

Imprumuturile Smile Credit prezinta destul de multe avantaje de care clientii creditorului se pot bucura la accesarea unui credit:

 • Credite cu dobanda 0% pentru primele 7 zile pentru clientii noi;
 • Dobanda zilnica accesibila de 1,1%/zi pentru linia de credit.
 • Linie de credit cu valori de pana la 3500 de lei sau credit pe o perioada de pana la 24 de luni
 • Contracte pe perioade nedeterminate, ceea ce inseamna ca puteti obtine bani oricand, cu conditia sa ii rambursati la timp;
 • Ziua salariului sau de incasare a veniturilor este aceeasi cu ziua scadenta a ratei;
 • Incadrarea in lista Biroului de Credit nu conteaza pentru IFN-uri, deci sunt acceptati si restantieri si rau platnici;
 • Nu conteaza Scorul de Credit al aplicantului;
 • Clientii nu sunt nevoiti sa se deplaseze in institutii fizice si pot semna documentele de aplicare 100% online, economisind timp;
 • Nu sunt necesare multe acte la contractare, ceea ce constituie un mare plus pentru majoritatea clientilor care doresc un imprumut cat mai rapid;
 • Creditele sunt accesibile si tinerilor care au implinit varsta de 18 ani, in timp ce alti creditori cer ca aplicantii sa fi implinit varste cuprinse intre 20 si 22 de ani;
 • Pentru a restitui un credit rapid online puteti apela la debitarea directa prin card bancar sau virament bancar;

Cum aplic pentru un imprumut Smile Credit?

Pentru a va ajuta sa aplicati pentru un imprumut Smile Credit simplu si rapid, va vom explica in detaliu pasii pe care trebuie sa ii urmati.

Procesul de aplicare pentru un imprumut va dura cateva minute, iar banii ii veti obtine direct pe cardul bancar personal in doar cateva ore de la aprobarea cererii.

Urmeaza pasii de mai jos pentru a accesa un imprumut Smile Credit.

Pasul 1
In primul rand, trebuie sa accesati site-ul web al Smile Credit si sa alegeti suma creditului pe care doriti sa il obtineti, de exemplu un credit de 1500 de lei. Dupa aceasta, dati click pe butonul „Aplica acum” pentru a incepe procesul de aplicare.
Pasul 2
Dupa cum puteti observa, am fost redirectionati pe o alta pagina unde suntem nevoiti sa completam formularul online cu datele personale. Dupa ce am terminat de completat aceste detalii, veti apasa pe butonul „Pasul Urmator”.
Pasul 3
In continuare, tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati ca cererea sa va fie aprobata si banii sa va fie virati in contul bancar personal.

Ce costuri are imprumutul Smile Credit?

Probabil doriti sa aflati cu exactitate costurile care va asteapta daca optati pentru un imprumut. Astfel, v-am pregatit o demonstratie de calcul care sa va ajute sa intelegeti care este valoarea acestor costuri. Vom lua ca exemplu un credit cu suma de 500 de lei, pe o perioada de rambursare de 10 zile.

Detalii creditDate credit
Valoarea imprumutului500 lei
Durata10 zile
Rata lunarase ramburseaza totalul la scadenta
Suma totala de rambursat555 lei
Dobanda Anuala Efectiva (DAE)3076%
Dobanda totala55 lei

Trebuie, insa, sa stiti ca pentru primul credit pe care il accesati veti beneficia de o dobanda de 0% pentru primele 7 zile.

Care sunt conditiile de acordare a unei linii de credit de la Smile Credit?

La aplicarea pentru un imprumut Smile Credit nu veti fi intampinat de multe conditii eligibilitate stricte, asa cum este in cazul imprumuturilor bancare. Astfel, conditiile de acordare pe care trebuie sa le impliniti sunt urmatoarele:

 • Varsta aplicantului: pentru a putea contracta un credit rapid oferit de Smile Credit, trebuie sa aveti implinita varsta de 18 ani;
 • Resedinta: pentru a accesa un credit trebuie sa fiti un cetatean roman, domiciliat in Romania si cu o carte de identitate (CI) romaneasca valabila;
 • Venitul lunar: suma minima pe care trebuie sa o castigati lunar pentru a aplica pentru un astfel de imprumut este de 500 de lei. Partea buna este ca aceasta suma poate proveni din salarii, chirii, pensii sau PFA;
 • Cont bancar sau card: trebuie sa prezentati un cont sau un card bancar valabil pe care sa va fie virata suma de bani imprumutata;
 • Clientii noi: daca sunteti un client nou al Smile credit, veti beneficia de o oferta de 0% dobanda pentru primele 7 zile pentru primul credit.

Care sunt documentele necesare pentru acordare a unui credit Smile Credit?

Pentru a putea obtine un credit nu trebuie sa va prezentati in institutii fizice, dar va trebui sa prezentati copii in format electronic dupa urmatoarele documente:

 • Carte de identitate (CI) – trebuie sa prezentati un buletin valabil pentru a va putea doveti identitatea daca doriti un imprumut Smile Credit;
 • Extras de cont – pe langa cele deja mentionate, veti avea nevoie si de un extras de cont al contului bancar in care doriti sa va fie virati banii pe care urmeaza sa ii imprumutati.

Cum poate fi rambursat imprumutul Smile Credit?

Smile Credit recomanda clientilor sa restituie suma pe care o imprumutati cat mai repede cu putinta. Astfel, va veti micsora costurile deoarece dobanda nu se mai acumuleaza, iar costul total este mic.

Atunci cand trebuie sa rambursati un imprumut Smile Credit, exista 3 modalitati prin care puteti face acest lucru:

  • Cu cardul bancar, platind factura care se regaseste in contul personal online;

   • Transfer bancar prin ordin de plata intr-unul dintre conturile Smile Credit.

   • Direct debit, daca aveti un card bancar legat la contul dumneavoastra online. La data scadenta, Smile Credit va extrage automat suma de bani imprumutata si dobanzile aferente din cardul personal.

  Atunci cand rabursati un imprumut Smile Credit trebuie sa luati in considerare faptul ca unele dintre variantele mentionate mai sus pot dura si pana la 24 de ore pana sunt luate in considerare. Astfel, va recomandam sa va achitati ratele si datoriile inainte de termenul stabilit la contractare, pentru a nu fi intampinat de costuri si taxe suplimentare.

  Ce optiuni ai daca nu poti rambursa creditul? 

  Daca nu reusiti sa rambursati imprumutul la timp, exista anumiti pasi pe care trebuie sa-i urmati cat mai rapid posibil. In primul rand, trebuie sa contactati un reprezentant Smile Credit de la serviciul pentru clienti si sa il instiintati cu privire la situatia in care va aflati in momentul respectiv. 

  Daca veniturile lunare nu va permit sa platiti rata lunara la un moment dat, veti fi penalizat cu 1,1% pe zi pentru suma restanta si nu veti mai putea face trageri noi. 

  Cel mai recomandat este sa rambursati suma imprumutata inainte ca perioada de rambursare sa se finalizeze, pentru a fi sigur ca nu veti intampina astfel de costuri si taxe suplimentare, care va vor afecta in final sanatatea si stabilitatea financiara.

  Concluzii Smile Credit

  In concluzie, Smile Credit poate fi optiunea potrivita pentru cineva care are nevoie de bani rapid. Practic, imprumutul functioneaza ca o linie de credit si poti sa accesezi banii de care ai nevoie, atunci cand ai nevoie, si platesti doar pentru banii de care te-ai folosit. Avantajul este ca Smile Credit ofera si imprumuturi fara dobanda pentru clientii noi, acest lucru ajutant persoanele sa acceseze un credit fara nici un fel de costuri.

  Ion Soltinschi
  Ion Soltinschi Ultima actualizare: 18 Jul 2024
  Aplica acum

  Alte oferte

  Mai Mai Credit 0% Dobanda

  Citeste recenzie

  Mai Mai Credit – Linie de Credit

  Citeste recenzie

  Mai Mai Credit – imprumut de nevoi personale

  Citeste recenzie

  Ocean Credit – Coral

  Citeste recenzie