Viva Credit (0% Dobanda)

Viva Credit este o soluție de împrumut accesibilă și flexibilă. Pentru clienții noi, Viva Credit oferă următoarele beneficii:

 • Împrumut cu dobândă de 0% pentru o perioadă de 30 de zile.
 • Suma înprumutată poate fi între 100 și 5.000 lei.
 • Împrumutul poate fi aprobat în doar 15 minute.
 • Creditul poate fi accesat inclusiv de către persoanele cu istoric negativ de creditare sau de către pensionari.
 • Ai nevoie doar de cartea de identitate pentru a accesa împrumutul.

Prin urmare, împrumutul de la Viva Credit poate fi o opțiune bună pentru persoanele care au nevoie de bani rapid, pe termen scurt și fără dobânzi împovărătoare.

4.6/5

Viva Credit (0% Dobanda)

100 RON
Suma min.
5.000 RON
Suma max.
0%
Dobanda
15 min.
Timp aprobare
30 de zile
Perioada max.
Da
Primul credit
Aplica online
Exemplu de calcul:

Pentru un împrumut în valoare de 2000 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 4084%, dobânda este de 1.2% pe zi, rata pe zi va fi 24 Lei, iar suma totala de plata pentru o perioada de 30 de zile este de 2720 Lei. *In conditiile in care creditul este rambursat in 30 de zile.

Viva Credit (0% Dobanda) este un imprumut care poate fi accesat de la institutia financiara nebancara Viva Credit. Suma maxima care poate fi accesata este de 5000 lei si se adreseaza clientilor noi. Cu alte cuvinte, daca in 30 de zile va fi restituit integral imprumutul, vei avea 0 costuri.

Viva Credit (0% dobanda) – tot ce trebuie sa stii.

Viva Credit (0% dobanda) este un imprumut pus la dispozitie de catre Viva Credit – o institutie financiare nebancara (IFN) din Romania care activeaza din anul 2010 si este in prezent unul dintre cei mai populari si cautati creditori de la noi din tara.

Viva Credit face posibila obtinerea de imprumuturi rapide de catre toti cetatenii romani, avand conditii de accesare minime si fara a cere prea multe detalii cu privire la motivul pentru care doriti sa aplicati pentru un imprumut. 

Viva Credit este prima companie specializata in imprumuturi rapide din Romania, oferite 100% online, rapid si simplu. Scopul celor de la Viva Credit este sa ofere clientilor lor solutii rapide si convenabile pentru finantarea tuturor nevoilor urgente pe care acestia le au. 

Viva Credit (0% dobanda) – caracteristici generale

Detalii creditDate credit
Suma maxima creditata5000 lei
Dobanda zilnica0% pentru clientii noi in primele 30 de zile1,2% pentru clientii deja existenti sau dupa expirarea perioadei de 30 de zile
Perioada de rambursare5 – 30 de zile (pentru a beneficia de 0% dobanda)
Plata datoriei direct de pe cardDa
Plata in numerarDa, la punctele de lucru fixe si la institutiile bancare partenere
Puncte de lucru fixeDa
Varsta minima20 ani
Venit minim500 lei

Care sunt avantajele unui imprumut Viva Credit?

Imprumuturl Viva Credit (0% dobanda) prezinta destul de multe avantaje de care clientii creditorului se pot bucura la accesarea unui credit:

 • Dobanda zilnica 0% pe zi, in primele 30 de zile.
 • Linie de credit cu valori de pana la 5000 de lei;
 • Contracte pe perioade nedeterminate, ceea ce inseamna ca puteti obtine bani oricand, cu conditia sa ii rambursati la timp;
 • Ziua salariului sau de incasare a veniturilor este aceeasi cu ziua scadenta a ratei;
 • Incadrarea in lista Biroului de Credit nu conteaza pentru IFN-uri, deci sunt acceptati si restantieri si rau platnici;
 • Nu conteaza Scorul de Credit al aplicantului;
 • Clientii nu sunt nevoiti sa se deplaseze in institutii fizice si pot semna documentele de aplicare 100% online, economisind timp;
 • Posibilitatea de a prelungi termenele contractului, in cazul in care intarziati la plata ratei lunare la timp;
 • Nu sunt necesare multe acte la contractare, ceea ce constituie un mare plus pentru majoritatea clientilor care doresc un imprumut cat mai rapid;
 • Creditele sunt accesibile si tinerilor care au implinit varsta de 18 ani, in timp ce alti creditori cer ca aplicantii sa fi implinit varste cuprinse intre 20 si 22 de ani;
 • Pentru a restitui un credit puteti apela la debitarea directa prin card bancar, virament bancar sau direct la caserii;

Cum aplic pentru un imprumut Viva Credit cu 0% dobanda?

Pentru a va ajuta sa aplicati pentru un imprumut Viva Credit simplu si rapid, va vom explica in detaliu pasii pe care trebuie sa ii urmati.

Procesul de aplicare pentru un imprumut Viva Credit va dura cateva minute, iar banii ii veti obtine direct pe cardul bancar personal in doar cateva ore de la aprobarea cererii.

Urmeaza pasii de mai jos pentru a accesa un imprumut Viva Credit.

Pasul 1
In primul rand, trebuie sa accesati site-ul web al Viva Credit si sa alegeti suma creditului pe care doriti sa il obtineti, de exemplu un credit de 1500 de lei. Dupa aceasta, dati click pe butonul „Aplica acum” pentru a incepe procesul de aplicare.
Pasul 2
Dupa cum puteti observa, am fost redirectionati pe o alta pagina unde suntem nevoiti sa completam formularul online cu datele personale. Dupa ce am terminat de completat aceste detalii, veti apasa pe butonul „Continua”.
Pasul 3
In continuare, tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati ca cererea sa va fie aprobata si banii sa va fie virati in contul bancar personal.

Viva Credit (0% dobanda) – concluzii

Viva Credit (0% dobanda) este un imprumut destinat clientilor noi ai IFN-ului Viva Credit. Acestea pot beneficia de aceasta oferta doar daca ramburseaza imprumutul in 30 de zile, altfel, odata cu ziua 31 va fi aplicata o dobanda de 1,2%/zi. Acest imprumut poate rezolva rapid nevoia unui credit pana la salariu, credit urgent sau credit pentru pensionari.

Ion Soltinschi
Ion Soltinschi Ultima actualizare: 18 Jul 2024
Aplica acum

Alte oferte

Mai Mai Credit 0% Dobanda

Citeste recenzie

Mai Mai Credit – Linie de Credit

Citeste recenzie

Mai Mai Credit – imprumut de nevoi personale

Citeste recenzie

Ocean Credit – Coral

Citeste recenzie